McLaren je napisal/-a:A ni tako da lahko te 122 atmosferske Mazdine motorje , za razliko od ostalih atmosferskih motorjev, da chiptunat za okol 30 konjev?
Drugace so pa ful lepe te tanove 3jke res lepe. Je kandidatka za naslednji avto, pocakam se na tanovo Hondo Civic. Osebno mi zgleda cist hudo, pa hibridni motor me mika
thunderbolt je napisal/-a:Je pa dejstvo, da so sedaj tudi novi turbo bencinarji precej na uzdah zaradi eko sranja in razlike niso tako velike.
geronimo77 je napisal/-a:Ker je ravno tema o Mazdi3 bi nekaj vprašal. Kupujem namreč limuzino Mazdo 3 in me zanima kako se obnese tale G122 motor? Če bi imel avto iz spodnje povezave 150 konjski motor, bi ga že najbrz kupil. Tako pa sem v dvomih, ker je samo 122 konjev. Mnogi pravijo da je avto podhranjen. Zanima me vaše mnenje iz izkušenj?
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... a%20Mazda3
thunderbolt je napisal/-a:Je pa dejstvo, da so sedaj tudi novi turbo bencinarji precej na uzdah zaradi eko sranja in razlike niso tako velike.
McLaren je napisal/-a:A ni tako da lahko te 122 atmosferske Mazdine motorje , za razliko od ostalih atmosferskih motorjev, da chiptunat za okol 30 konjev?
Drugace so pa ful lepe te tanove 3jke res lepe. Je kandidatka za naslednji avto, pocakam se na tanovo Hondo Civic. Osebno mi zgleda cist hudo, pa hibridni motor me mika
tha_man je napisal/-a:Probal oba motorja v CX-30 in med normalno vožnjo med njima praktično ni razlike. Oba gresta zelo lepo in brez problema premikata avto že iz zelo nizkih obratov, kjer turbaki še spijo. Razlika se pokaže, ko motor zavrtiš čez 4k rpm, kjer ima 122 nek limiter - če pogledaš krivuljo moči in navora se pri 122 tam kar izravna, medtem ko se pri 150 konjskem še dvigne. To rabiš sicer samo pri kakem prehitevanju "na polno" ali pa če rad drag raceaš.
Po forumu brska: frgo in 21 gostov