Fan je napisal/-a:No ja, v koliko ni kakšnega pametnega odgovora, tudi smetenje ni dobrodošlo.................
moj-avto je napisal/-a:Vidim, da odgovora še nisi dobil. Očitno tale avtomobilizem com ugaša.
darkside je napisal/-a:moj-avto je napisal/-a:Vidim, da odgovora še nisi dobil. Očitno tale avtomobilizem com ugaša.
Človek ni prišel še niti domov in je na forum objavil, da je ženi spredaj v avtu nekaj počilo. Ali še ni prišel domov ali ni pregledal, če je kje kaj videti kaj bi lahko počilo.
Kot da greš k zdravniku pa mu poveš, da te nekje nad pasom nekje nekaj boli in naj sam razmišlja kje in kaj.
lp
darkside
Firediver je napisal/-a:Povzetek:
Avtor teme je prišel po nasvet na forum z zelo posplošenim opisom dogodka upajoč, da bo kdo na forumu znal svetovati. Takega vseznalca na forumu ni bilo in avtor teme je malce užaljen, da smo se ostali obiskovalci spraševali, kaj je to sploh bilo in kako je avtor to rešil.
Avtor se je naposled le oglasil, ni pa čisto nič opisal, kaj je sploh bilo in kako so to vsaj začasno rešili. Tako da, če bo komu drugemu glasno počilo pri motorju iztrošene Kie, si s to temo ne bo mogel čisto nič pomagati.
Forum ni namenjen temu, da na njemu vedno dobiš vseznalca, ki ti bo zadevo rešil, ampak izmenjavi mnenj, so pa ta lahko koristna ali nekoristna, kakor se pač izkaže. Navsezadnje pa - čeprav avtor teme ni dobil relevantnega odgovora - lahko pomaga drugemu uporabniku foruma s tem, da opiše kaj se je zgodilo in kako so v njegovem primeru to rešili.
Ampak od tega opisa doslej ni bilo nič zato sklepam, da je bila tema bolj sebične narave (v smislu "forum je dober samo toliko, kolikor si jaz pomagam z njim"). Ne glede na to pa sem vesel, da je avtor teme zadevo uredil.
darkside je napisal/-a:Nisem rekel, da sem strokovnjak (vsaj kolikor vem tega nisem napisal). Pravil le, da je težko omeniti kaj je narobe, če se ve samo, da je nekaj močno počilo.
lp
darkside
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov