PriSon je napisal/-a:Nimam izkušenj s Ford dieslom! Prvo povej, če kupuješ novega ali starega! Če novega, bi jaz raje Forda, če pa starega pa Passata. Pred kratkim je ravno tem, ko mi avto servisira pri 200.000 km se motor "sesul" pri Mondeo 1,8 TD 90KM l.97 , ker še ni nič šraufal še ne ve kaj je narobe, rekel pa mi je, da je najbrž Bosch pumpa šla! Zdaj pa ne vem, če je to za pri 200.000 km hudo ali ne?!
borut007 je napisal/-a:PriSon je napisal/-a:Nimam izkušenj s Ford dieslom! Prvo povej, če kupuješ novega ali starega! Če novega, bi jaz raje Forda, če pa starega pa Passata. Pred kratkim je ravno tem, ko mi avto servisira pri 200.000 km se motor "sesul" pri Mondeo 1,8 TD 90KM l.97 , ker še ni nič šraufal še ne ve kaj je narobe, rekel pa mi je, da je najbrž Bosch pumpa šla! Zdaj pa ne vem, če je to za pri 200.000 km hudo ali ne?!
Ne vem kako je z Mondeo dizli, vem pa da so Focusovi na samem vrhu, tak da mondeotove mašine ne bi smele biti najslabše. V italiji naprimer je focusov disel pravi boom. Je na prvem mestu po prodaji dizlov.
K je lih debata o Fordu. Me zanima ce ma kdo mogoce izkusnje z Fordom diesel. Kupujem avto pa ne vem za kaj naj se odlocim. Ali Ford Mondeo 2.0 Tddi ali raje Passat TDI. Vsak odgovor bo dobrodosel.
Po forumu brska: spaceone in 11 gostov