jony je napisal/-a:Pravi, da je samo še ena opcija in sicer tesnilo na glavi![]()
Pravi, da je potrebno menjat tesnilo, ravnat glavo, da so ponavadi so tudi obrabljeni dročniki...
pskoda je napisal/-a:jony je napisal/-a:Pravi, da je samo še ena opcija in sicer tesnilo na glavi![]()
Pravi, da je potrebno menjat tesnilo, ravnat glavo, da so ponavadi so tudi obrabljeni dročniki...
To se da preverit (tudi z posebnim orodjem) ali je res ali ne, ker nepotrebno odpiranje motorja se samo poveča stroške
jony je napisal/-a:termostat je 83 stopinjski. Sem pa zgruntal, da mi temperatura hladilne tekočine pade samo v primeru, če se peljem zelo polahko ali če avto stoji v obeh primerih če je gretje kabine na max (ventilator na max ter temperatura na max).
abbe je napisal/-a:jony je napisal/-a:termostat je 83 stopinjski. Sem pa zgruntal, da mi temperatura hladilne tekočine pade samo v primeru, če se peljem zelo polahko ali če avto stoji v obeh primerih če je gretje kabine na max (ventilator na max ter temperatura na max).
pri teh temperaturah je to normalno..če govorimo da je zunaj -7..
sj vem da se večina s tem ne bo strinjala sam kot je nikola tesla napisal je čist možno da pečka odvede več teoplote kot jo uspe motor naredit (segreti tekočino).
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 13 gostov