menjali so mi sklopko ter ležaj sklopke in dva ležaja v menjalniku
je cena primerna

primozek68 je napisal/-a:abbe je napisal/-a:da.
+2
Black_Racer® je napisal/-a:Ne govorim u urnem normativu ki imajo zapisanega na servisih ampak dejanski čas ki ga porabi izkušen mehanik da to porihta, glede na to da v 8 urah to js sam porihtam vse pa nisem mehanik niti izkušen nisem in se počasi mučim uglavenm hotel sem povedati da nabijajo ure strankam
ggorenc je napisal/-a:Ne, Fan in zagovorniki. To ni normalno, ampak BALKAN! Ker pravljico o zapecenem sraufu potem lahko prodas 90% strankam in jih nategujes od spredaj in od zadaj. Zapecen srauf je IN MORA biti vkalkuliran v urno postavko, zato se ji pravi urna postavka.
Jaz tudi ne izstavim racuna posebej, ko en mulc spremeni skripto in zato porabim 3h dodatnega dela.
Dobr, da imam ze 18 let svojega mehanika. Ker taksni odgovori me tako razpizdijo. Najraje bi na postavko napisali še pol litra 0.5% jogurta ljubljanskih mlekarn in 30dag poli salame za vajenca, ane?
ggorenc je napisal/-a:Ne, Fan in zagovorniki. To ni normalno, ampak BALKAN! Ker pravljico o zapecenem sraufu potem lahko prodas 90% strankam in jih nategujes od spredaj in od zadaj. Zapecen srauf je IN MORA biti vkalkuliran v urno postavko, zato se ji pravi urna postavka.
Jaz tudi ne izstavim racuna posebej, ko en mulc spremeni skripto in zato porabim 3h dodatnega dela.
Dobr, da imam ze 18 let svojega mehanika. Ker taksni odgovori me tako razpizdijo. Najraje bi na postavko napisali še pol litra 0.5% jogurta ljubljanskih mlekarn in 30dag poli salame za vajenca, ane?
Black_Racer® je napisal/-a:Na uradnem servisu JA, moraš vedet da imajo zelo zasoljene cene, en dober domači mehankar bi dost cenej naredo če nimaš več v garanciji![]()
Čeprav 8 ur mislim da so mal pretiravali ali pa so res tako počasni v tem času še js obnovim menjalnik in naredim mali servis poleg pa nisem mehanik
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 2 gostov