primozek68 je napisal/-a:Dej ne plozej lepo te prosim... Temeljne ta velko piksno ha ha ha.
Ti bi imel to v 3h urah fertik??
Firma ki nabije 200€, plača DDV, delavec dobi malco in regres itd. Firma MORA tolk nabit.
Če bi vse prebral bi videl da bi vzel cca 50€ kar pomeni da odvisno od stanja rje na podvozju in raznoraznih potrebnih ojačitev ter oblik ki jih je treba naredit iz pločevine ter povarit tako da tukaj lahko pride 50 lahko pa tudi do 100€, s tem tudi lahko delaš 8 ur
Se vidi da nimaš pojma pa se nekaj vpikuješ v nekoga ki želi pomagati človeku in ki mu pove ceno za kakšno nekateri naredimo zadevo z 20 letnimi izkušnjami avtokleparije, in pa očitno spet nekaj nisi prebral da nimamo vsi firme in ne rabimo zasoljenih cen dajat
Še tretje kar vidim da tudi ne veš glede temeljnega premaza in osmešuješ sam sebe, kaj pa je s to 3 litersko zadevo kar jas kupujem je to slučajno mala litraža?
Porabiš jo pa za takšne flikce največ 2 dcl
http://www.mavrica.si/Trgovina-B2C/BARV ... nta-A-3-kgPrvo dodobra vse preberi in če imaš ti firmo pa delaš s takšnimi cenami nimam nič proti, očitno ti pa gre nekaj v nos če kdo dela to iz veselja, kvalitetno in poceni
Poleg tega mene ne zanima firma zaradi česa vse nabija in podpis pod Čaretov post, sem tudi sam mnenja da takšna firma ki bi nekomu za star avto za flikco vzela 300€ ne bo dolgo stala
V mojem postu je pa govora o domačem mojstru in tudi tem primerne cene, očitno že ne delam slabo in nisem drag glede na to da se stranke vrnejo, pa očitno glede na to da naredim poceni kljub temu zaslužim kak euro ter nakupim nov material ki ga imam vedno na zalogi
Če se v čem motim se ti pa oproščam
Pa lep pozdrav