Napisal/-a domzikales So jun 04, 2016 12:44 pm
Pozdravljeni,
prosil bi če mi lahko kdo pomaga ali pa kakšen uporabniktwinga rs-a. Ko sem kupil avto se mi je zdelo, da klima ne dela vredu. Sem šel k mehaniku napolnit klimo in gledam skos zraven ven potegne 300g plina nafila ga z 500g pa še nekej drobiža (Valeo mašina za polnjenje klime). Ampak klima rabi vsaj 15min da začne hladiti, mogoče celo več(ko smo probavali z termometrom se ohladi do 8stopinj celzija ampak rabi nekaj časa-takoj po filanju klime in tudi par dni potem, ko sem opazil da ne hladi ok) Ko gledam pri svojem drugem avtu takoj, ko prižgem avto ne glede kako vroče je, rabi minutko mogoče dve in že piha mrzlo,tukaj pa boljše da odprem okno, ker šopa skos toplo, potem po določenem času(15min+)pa za začne malenkost mrzlo pihati. Ampak ko probam tisto cev od klime pri mašini, nikoli ni nekej preveč mrzla. Ker ko pri svojem drugem avtu probat tisto cev se prav kondenz dela gor pa mrzla je ko hudič. Ali imajo twingoti tako slabo narejeno to klimo ali je nekaj narobe? Ker pušča nikjer ne, ker je spustil barve zraven in se ni nikjer videlo. Kompresor tudi laufa. Edino kar je ko se vklopi avtomatska klima se v kabini zasliši za par sekund tak čuden zvok, neznam ga upisat . Prvo se čuje tist škrt ko zaklopi, pol se pa u kabini čuje ta zvok.
Hvala za prijaznost.