Kot sem že v temi "Kupovanje..." opisal, je k hiši prišel R Scenic 2, l 08', 1.6 16V.
Na kratko: Obe dranažne cevi spredaj pod plastiko brisalcev sta bili ob nakupu (naknadno ugotovljeno) zamašeni, posledično kar nekaj L vode v "podvozju" avtomobila. To sem opazil po vlažnih talnih predalih spredaj in zadaj.
Zadaj je bilo not celo jezero, tako, da sem vso izolacijo moral ven vzet in da se je lepo presušila. In tudi avto se je lepo presušil. Hvala bogu, da ni prišlo do kakšnega kratkega stika do sedaj.
To smo odmašili in rešili, skoraj da ni praha zdaj pri teh dranažnih kanalih spredaj pod brisalci + odstranjena oba ventila na koncu dranažnih cevi pod kolotekoma.
IN ZDAJ....
Danes je bil en rahel dež + mokra cesta in se pripeljem na cilj in opazim da je pena pod tapicirungo pod voznikovimi nogami mokra, (tapicirungo imam sneto že 10 dni da se vse suši). Pred tem je bilo vse suho 100%, danes pa spet mokro....

Snel sem plastiko brisalcev in polival z flašo vode ampak identificirati nemogoče... 100% ne teče v tisto luknjo ko je puščena za ventilacijo pod brisalce.
Kje bi še lahko teklo?? Je imel kdo že to težavo... ?

Z ženo že počasi obupujema nad nakupom... 10 dni je, kar je avto pri hiši...