Je pa Titanium S verzija....torej spuščen in ima verjetno nastavitve malce drugačne od klasične verzije
podatki vozila
Smax titanium S
2008 letnik 2.2 tdci (129kW )
Problem pa je nastal, ko me je en ata malce "nabil" spredaj levo in mi je zavarovalnica menjala odbijač....ker je bil udarec blizu prednje gume, sem sicer težko ampak vseeno sforsiral da se naredi tudi optika (saj gume, če bi jih začelo pobirati niso ravno poceni)....sicer se je avto peljal BP, tudi vleklo ni nič....
No po optiki (nastavljali so mi spredaj špuro....ostalo je bolj kot ne enaklo) je avto na volanu malce bolj nervozen in tudi v ovinkih ne leži ( ne grabi) ceste, kot je bilo prej....vleče seveda tudi sedaj ne
-pred posegom je bila špura malenkost odprta ( - 0,6 mm in -0,1mm )
-po posegu je špura malenkost zaprta (+ 0,6mm in + 0,6mm - torej skoraj 2 mm razlike ) in glede na njihove podatke dejansko v sredini določlivih meja, prej je bilo tudi še v mejah ampak že blizu meje......no to so njihovi podatki
zdej pa me zanima če je ravno ta prehod iz odprte v zaprto pozicijo tako vplival na vozne lastnosti in ali je res taka nastavitev kot je sedaj optimum za ta avto......sicer mi na volanu ni ravno vau, ampak če je to ok, potem naj ostane tako....sicer grem spet......v kreg.
PS: tak avto je bil kupljen z namenom, torej se vsake toliko tudi vozi skozi ovinke tako kot naj bi se tak avto vozil

PPS: naj odgovarjajo tisti, ki razumejo, za kaj gre - imajo lastne izkušnje z nastavitvami ( Čare, Fan in podobni)...splošnih odgovorov in pametovanja ni potrebe
hvala in LP