Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Supra 3.0 turbo

Napisal/-a nebivedu Pe feb 20, 2004 9:53 am

Imam možnost dobit supro - bele barve za zelo male pare, da bi jo obnovil in naprej prodal, brez motorja - po prometni je 3000ccm + turbina. Motor je tudi zraven, pa je ribnen, tko da se ga ne splača štimat.
Kakšna je ta mašina in kok ma cilindrov, skratka vse bi rad o mašini vedel, pa še če kdo ve kje se bi dalo tako mašino dobit - samo mašino - ostalo je v avtu -(turbina, menjalnik, elektronika, računalnik).

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Pe feb 20, 2004 10:16 am

Iz pameti ti povem da je 6 cilindrov inline DOHC. Za več rabim pa pogledat.
Slika

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Pe feb 20, 2004 10:31 am

se ti ne splača popravljati razen če boš za sebe imel.Motor pa boš zelo težko dobil,deli pa so tak dragi da rajši ne sprašuj. :D

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe feb 20, 2004 10:37 am

Školjka je čist cela - turbina in menjalnik sta cela - šla je pa odmična - tko da to ni tok drago - pomoje bom dal narest odmično enmu drejarju, k ga poznam, pa dela menjalnikein diferencial za avtomobile, tko da obvlada zadevo. zapekl so se logarji gor.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Pe feb 20, 2004 10:57 am

nebivedu je napisal/-a:Školjka je čist cela - turbina in menjalnik sta cela - šla je pa odmična - tko da to ni tok drago - pomoje bom dal narest odmično enmu drejarju, k ga poznam, pa dela menjalnikein diferencial za avtomobile, tko da obvlada zadevo. zapekl so se logarji gor.

LP
Nebivedu

Ker letnik maš to???

Uporabniški avatar
perimund
Stalni uporabnik

Kraj: Monaco

Napisal/-a perimund Pe feb 20, 2004 11:13 am

odmicna cca 100K -> ce jo narocis

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe feb 20, 2004 12:54 pm

Sem se že pozanimal. Za 40k mi bo človek obnovil staro odmično in zbrusil glavo, ter mi pomagal vse skupaj sestavit.
Hmalu se bo to tudi poštimalo - ker sm se zmenu z njim, da mu bom pa jst pomagal pri obnovi stropov v njegovi hiši in mi bo tip zastonj naredu. Kar mi je najbolj všeč - znanje in delo za znanje in delo - blagovna menjava.

Je letnik 93 ali pa 94 mislim.
Avto še ni moj, je pa rezerviran in ga bom kupil konec avgusta in takrat bom jst temu človeku delal v hiši on pa mi bo vse naredu - tko da septembra bo kak hud ilegalc že pršu v poštev. Avto tut ne bo registriran, ker se bo na prikolici okoli vozu. Bo sam za par dragov, potem pa v prodajo, da končno enkrat pridem ven iz teh pufov in da normalno zaživim.

Lepo se mejte.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Pe feb 20, 2004 2:46 pm

Nebivedu: SREČNO!! (kaj... pa..... kaka.. hmmm... slikca? :P )

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe feb 20, 2004 2:56 pm

Sej pravim, da še ni moja in tudi še ne bo do avgusta - do takrat bo pri prodajalcu. Bom se pa potrudil in jo poslikal, takoj ko bo možno. Zdej me bl denar matra, tko da moram prvo za to poskrbeti, pa začet normalno živet, da bom lahko si tak avto privoščil. Cena samo za avto bo 750k sit, ker je uničena mašina, vendar preden jo bom plačal mislim sprobati in preveriti vse ostalo, ker če je samo odmična gred, bi jo najbrž že lastnik sam popravil. Tko da tuki mora bit še marsikej drugega narobe - sam če je šla odmična, ker se je avto pregrel, je lahko tut turbina zanič, pa bogvekajše - to bi pa povleklo še veliko stroškov zraven.
Samo školka z računalnikom bi prišla pa 500k - se pravi da njemu ostane še turbina in menjalnik in uničena mašina.
In vedno bolj razmišljam, da bi samo to vzel, mašino ki dela bi pa kje drugje staknil.
Samo o tem bomo razmišljal julija - za zdej samo tole:
Če kdo kje vidi mašino naprodaj - 3.0 turbo nej mi pošlje sporočilo - hvala že vnaprej.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Pe feb 20, 2004 3:13 pm

Kaj pa maxi petka, se spomnim da si enkrat napisal, da jo boš iz italije pripeljal, a pol je to namest petke?

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm To feb 24, 2004 6:39 pm

če se je pregrela mašina ni samo odmična šla.Mašino pa dobiš iz nemčije ,samo ne bo tak poceni.Kak mil. lahko računaš minimalno.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr feb 25, 2004 8:55 am

Sportivo je napisal/-a:Kaj pa maxi petka, se spomnim da si enkrat napisal, da jo boš iz italije pripeljal, a pol je to namest petke?

Jo bom iz francije pripeljal, ko bo možno, ker za zdej ne morem tazga avta pripeljat - zakon. Me pa čaka pri kolegu iz francije v njegovi garaži. S

upro pa dobim za male pare, ker je za uštimat - pol pa za prodat naprej, ker ne maram tazga avta - predraga registracija, preveč pije, paše vsem si na očeh.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
Tipo-mania
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tipo-mania Sr feb 25, 2004 9:18 am

Nebivedu-si napisu da poznaš mojstra ki se ukvarja z odmičnimi-me zanima če bi mi naredu odmično-bol šport varianto za mojega Tipota 1.6 ie pa kolk bi me pršla pa kaj bi taka predelava za sabo še povlekla
DJ Jay

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Sr feb 25, 2004 9:55 am

Če bi ti jo ta mojster delal, bi moral meti en primerek športne zraven, da bi sproti delal meritve. Staro ti pa lahko obnovi.

LP
Nebivedu

P.S. računal bi pa tok kokr časa bi delal - men je za diferencial, ki ga je štimal 2 dni računal 30k sit, samo mi je naredil vse novo, razen ohišja.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov