Lp. Kupil sem si cliota 1.2 l.95 z motorjem.e7f (energy) monovbrizg. Pri slednjem pa me moti poraba katera je cc. 9l/100km.. absolutno prevec za ta motor. Vecinoma delam dolge relacije (z lepo voznjo 110kmh).
Do sedaj sem.
Nastavil ventile, zamenjal senzor temparature,razdelilna kapa(rotor) svecke,filtre,lambda. Ker ima se tole monovbrizg ali je lahko kaj z tem narobe? Bencin je videt da lepo razprsi v kolektor. Lp
Fan, a ne pretiravaš malo.Xsara Picasso 16.16v mi rabi približno toliko, ob ne ravno nežni vožnji. Pa je teža kar večja, pa prostornina motorja tudi. Pred leti sem imel Twingota 1,2, sicer ne vem kateri motor, samo porabe nisem spravil nad 7,5l, ob zmerni vožnji pa 6-7l.
Lp. Tale clio bi moral imeti porabo cc 5-6 l relacijske voznje. Vozim drugace 2.0 motor pa mi majn porabi..
Pa se nekaj obrati padajo po stisku sklopke na 500rpm se nato se poberejo na 800rpm. Nekaj ne deluje okej ampak se ne spoznam v tale monovbrizg. Tudi plini so povisani.
Preden iščeš težave v motorju, preveri še zavore, ležaje, ... Morda se kakšna zavorna čeljust zatika in ves čas malo zavira.
Na spritmonitor.de imajo takšni Clio-ti povprečno porabo 6,8 l/100km... Najvarčnejši voznik vozi s povprečjem 6,06 l/100km, najpotratnejši pa z 8,65 l/100km, pri čemer ima ta porabo kdaj tudi preko 10l/100km.
Upoštevani so podatki uporabnikov, ki so porabo spremljali vsaj 15000 km.
Fan je napisal/-a:Lahko bi tudi kisikova sonda nagajala - posledično višja poraba
@pavel - Omenjeni Clio in R5 so imeli enake težave s porabo, ko se ga je vozilo dinamično.
Fail....R5 mi tudi ob hard tiščanju ni spila 9 litrov....do 8 nekje...normalna vožnja pa od 6-6.5.
Problem je lahko v senzorju tem. motorja. lambdi, senzorju mrtve točke....Lahko je pa tudi sam motor že zjahan....posledično nizka kompresija...vožnja z večjim plinom in posledično višja poraba.
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P )