Scylla123 je napisal/-a:Če je šla samo oljna pumpa bi bilo še dobro. Bojim se da bo treba cel motor menjat. Kaj mi pa predlagate? Dam par sto evrov za odvetnika in grem v tožbo? Ali pač avto naložim na kamion in odpeljem na servis?
Zanimivo je to da avto zalaufa normalno, kot da ne bi bilo nič.
pskoda je napisal/-a:Dokler se motor ne odpre se ne more vedeti kaj vse je potrebno menjati in šele takrat se lahko govori o ceni oz drugem motorju.
Rabljeni motorji so veliko cenejši kot 6keur
pocesnkII je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Dokler se motor ne odpre se ne more vedeti kaj vse je potrebno menjati in šele takrat se lahko govori o ceni oz drugem motorju.
Rabljeni motorji so veliko cenejši kot 6keur
rabljeni motorji so isti šmoren kot ga ima sedaj.
jaz bi zadevo ali popravil ali pa prodal avto z okvaro motorja, čeprav bi verjetno zanj v takem stanju dobil bore malo.
Drugače pa kot sem rekel, motor spodaj odpreti in pogledati stanje komponent kot sem jih omenil zgoraj, potem pa dalje.
Na uradnem soti valda ponudili nov motor, ker oni se v ''drobovje'' motorja nočejo /neznajo upletati in jim je lažje menjati cel motor in še več zaslužijo.
čare je napisal/-a:Kupil si avto z znano napako
Scylla123 je napisal/-a:Še sam ne vem. Pač tožu bi avtohiša, glede na to da mi je po 7.000 prevoženih km motor zaribal.
Bom takoj v ponedeljek probal dobit avtovleko in avto odpeljal na servis da se ugotovi nastala škoda.
Ima kdo kakšno idejo kam bi avto zapeljal, kaj mi je najboljša opcija?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov