Renault VG je napisal/-a:Clio 0,9 Tce dela isto prvih 100-200 m vožnje če je hladen. Potem je pa kul. Tudi ko je topleje je vse vredu le sedajle pozimi in samo ko je res čisto mrzel.
MORDOR je napisal/-a:Renault VG je napisal/-a:Clio 0,9 Tce dela isto prvih 100-200 m vožnje če je hladen. Potem je pa kul. Tudi ko je topleje je vse vredu le sedajle pozimi in samo ko je res čisto mrzel.
Zanimivo,da ti clio cuka.Moj ne cuka niti ko je zelo hladno.
limas je napisal/-a:Na koncu izpade, da težave ni, je pa verjetno dosežen učinek slabe reklame za megana 4.
robil je napisal/-a:Mi je pa prodajalec ob predaji avta svetoval da naj tankam 100 oktanski bencin in naj ne vozim z prenizkimi obrati.Z avtom sem zelo zadovoljen.
For je napisal/-a:robil je napisal/-a:Mi je pa prodajalec ob predaji avta svetoval da naj tankam 100 oktanski bencin in naj ne vozim z prenizkimi obrati.Z avtom sem zelo zadovoljen.
Prodajalec ti je svetoval...Z prodajalci imam takšne izkušnje da včasih niti osnove niso vedli ...
![]()
In kaj....zdaj boš pa motor skoz nabijal čez 2000 obratov, da ne bo cukal in boš zelo zadovoljen?![]()
![]()
Če proizvajalec napiše da se tanka 95 oktanski, potem ima da dela ....ne pa da cuka. Res ne razumem kako se eni blamirate in zagovarjate (v bistvu svojo izbiro znamke) avtomobil kot da boste imeli kaj od tega.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], s line in 16 gostov