Imam sledeci problem vozim volkswagna passata 1.6 (bencinar) letnik 1998 ko vozim po slabsih cestah lahko od 20-100km/h je vse tiho in mirno prav tako ce pripelejm z hitrostjo na bankino se nic ne zgodi, ko pa pripelejm z minimalno hitrostjo na makedamsko cesto se pa iz podvozja slisi cuden ropot ko da bi kovina ob kovino toukla, seveda sem obiskau mehanika in je preveril ce imajo morda roke in vse ostla stvari kaj lufta in je vse ok. Bilu pa je en kos zascitne plastike ki ni biu dobro pritrjen seveda ga je pritdil tudi sam sem biu preprican da je vzrok za ropot to odpelejm domou namerno odpeljem na makedmsko cesto in stvar se ni nic spremenila naslednji dan se ponovno ustavim pri mehaniku dvigne avto preveri se 1x tudi sam sem zvok bol dobro poslusal in slisi se kod da ta ropot prihaja nekje okoli prestavne rocice sedaj me zanima ali je mozno da je za ta ropot krivec kovinski del ki je povezan med prestavno rocico in menjalnikom je pa res da ima nekaj lufta, prosim za mnenje ce je ze kdo imeu taksne tezave

LP