Horvat Denis je napisal/-a:imam vw passat letnik 2012 2.0 tdi 103kw dsg ko sem se peljal po avtocesti se mi je prizgala spirala in avto vec ni nikamor vlekal samo pod malim gasom nato se ustavim in ugasnem avto ter ponovno prizgem in vse dela normalno po 20-30 km se ponovi ista stvar spet ugasnem in prizgem spet dela normalno kaj bi to lahko bilo?
Nima moči, ker dela v zasilnem načinu. Nekaj je narobe, kaj, je treba ugotovit s testerjem in to kvalitetnim ter je to tudi treba znat prebrat. Lahko je malenkost (slab kontkt kakšnega senzorja), lahko je napaka hujša. Tester za začetek!Horvat Denis je napisal/-a:imam vw passat letnik 2012 2.0 tdi 103kw dsg ko sem se peljal po avtocesti se mi je prizgala spirala in avto vec ni nikamor vlekal samo pod malim gasom nato se ustavim in ugasnem avto ter ponovno prizgem in vse dela normalno po 20-30 km se ponovi ista stvar spet ugasnem in prizgem spet dela normalno kaj bi to lahko bilo?
motom je napisal/-a:Se mi je isto zgodilo en teden nazaj... 1.6tdi
Vcds pokazal nizek tlak nafte. Po resetu delal Ok.
Verjetno brezveze menjal naftni filter ...40 000km... drugega mi ni padlo na misel.
motom je napisal/-a:Garancije nimam vec, nisem peljal na 2.servis. Star je pa dobri 2 leti. Zakaj? Avto je moj...
Zdaj dela normalno.
Med vožnjo sem spremljal graf tlaka /kaze tudi odstopanje med zeleno in dejansko in je ok, hodi v + in-.
Tudi temperatura intake se sedaj lepo drži okrog 40C.
Ce se se enkrat zgodi napaka, bom pa pac placal update.
motom je napisal/-a:Kaj si mislil s tem: Na servisu mi je rekel, da ce se ponavlja je serbus turbina?
Kratkih nimam... le 30km na šiht in 30 nazaj...od tega 20 po avtocesti, 110...120, kot si rekel.
pskoda je napisal/-a:Za te 1,6tdi sem do zdaj slišal samo problem z dizam.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov