Pozdravljeni! Imam sledec problem. V petek sem kupil vw polo letnik izdelave 2016 kot testno vozilo v avtohisi. Po nekaj voznjah sem opazil da med zaviranjem skrtajo zavorni diski oziroma ploscice. Cudno mi je ker pri 15k km pa skorajda ni mogoce da bi bile ploscice ali diski fuc. Sicer imam garancijo sem pa tudi se v tem roku ko naj bi lahko sporocil napako? Zanima ali v tem primeru brezplacno popravljajo nastali problem ker ne mislim kupovati novih ploscic ter diskov pri 15k km.ima kdo kaksne izkusnje? Nasveti? Lep vecer se naprej!!!
Ko smo sami vzeli testno vozilo, smo mu "vadili dušo". Pospeški, zavijanje, zaviranje, res celovita testna vožnja . Tako, da je čisto možno, da so diski fuč in še kaj drugega. Pa da nebo kdo mislil, da je bil vandalizem, je bil prodajalec zraven.
Jaz sem dobil testni avto brez prodajalca in ni bil polo sem mu yajca ven pulu z koreninam. Tisth dobrih 500km je bil bogi vsaj pri meni. Bil je pa 1.8tsi 180hp motor in poraba +13l na 100km z dizlom in podobno močjo nimaš šans, da prideš z tako vožnjo na 8l
Kolikor jaz vem ima vw neke probleme z zavorami baje so slabe kvalitete in ružijo. Drugače se lepo vidi koliko "mesa" imajo ploščice
A niso ploščice in diski potrošni material, imajo sploh garancijo? Če so novi in dovolj zviti (diski) verjetno da, avto pa sicer ni nov. Drugače pa ja, preglej za smeti, če je kak večji del (kamenček) ponavadi cvili že, ko ne zaviraš.