Najlepša hvala za odzivnost. Tik pod armaturo je mastno, ampak se vidi črta, kjer se mastni madež konča (prilagam pravilno obrnjeno sliko). Snela sem še več tapete stran in ugotovila, da spodaj na sovoznikovi strani NI NIČ mokro ali mastno. Tudi avto se ne rosi oziroma s tem nimam težav.
Ko smo kupili avto (začetek oktobra), smo zelo kmalu zatem morali menjati olje, čeprav nam je bilo rečeno, da imam v dobrem še za nekje 5000-10.000km (ni blo zapisano nikjer). Da sem dojela, da je potrebna menjava olja sem pa slišala ropot. Nalili so nek aditiv da prečistijo motor in zamenjali olje. Nato je bilo nekaj časa vse v redu.Še pred zimo je nehalo delovati gretje-opazim, da je zmanjkalo hladilne-natočimo-gretje dela-hladilna spet pušča-ne vem zakaj. vrjetno glava ne tesni. Zdaj pa se je spet pojavil podoben ropot, kot sem ga slišala na začetku. (lahko da je kaj drugega kot na začetku pa vseeno sem napisala za širšo sliko)
Najlepša hvala za pomoč, žal imam slabe izkušnje z mehaniki-je rekel da mi blokirajo bremze in potem sem šla k drugim in so rekli da nič ne blokira-so ga še na tehničnem čez spustili, da vidijo. Tako da želim razumet kaj vse je možno in zakaj pri mojem avtu, zato da me kdo ne "nategne". Ipak sem punca in blond in žal se me drži stereotip.
- 1.pdf
- mastni madež
- (261.81 KiB) Prenešeno 111 krat