Napisal/-a s line So feb 03, 2018 11:56 pm
Nujno me nekaj zanima, ne vem ali ta tema že obstaja kolikor sem gledal ne...
imam sledeči problem
volan se mi kar naenkrat več ne zaklene, ko dam ključ ven iz ključavnice tudi klik ne naredi in lučka v kabini se tudi ne prižge
Ko recimo pridem od nekje pa ugasnem avto in dam ključ ven iz ključavnice se tudi radio ne ugasne sam ker v ključavnici ne naredi tist klik kot da bi se nekaj zaklenilo, še dva dni nazaj je vse normalno delovalo.
servo volan, ko se da kontakt deluje normalno brez problema in vse samo zaklene se ne, ko ugasneš avto in tudi radio se sam od sebe ne ugasne.
Ko dam ključ več iz ključavnice je tako kot, da bi ga dav not in takoj ven brez, da dam sploh kakšen kontakt se pravi se sploh ne zaklene. več.
gre se za Audi a3 bencinar letnik 2007
Pa še nekaj ali ima lahko kakšno povezavo tole ker z avtom sem probal iti v en blagi klanec ko je bil sneg in sem nasedel v snegu probal sem speljati in so se kolesa začela vrtet v prazno in avto je ugasnil in nisem vedel da deluje in mi je šel nazaj rikverc zavora ni dobro delovala takrat potem sem ga še enkrat vžgal in manevriral da pridem ven iz tam, potem drugi dan je bila spet isto ravnina in sneg in spet nasedel avto v snegu kljub novimi zimskimi gumami
včeraj mi je avto potem ugasnil ko sem dav gas in hotel na silo speljat ampak ni šel in gume so se začele vrtet v prazno v tistem snegu spodaj pa led in avto ugasne.
takole mi je ugasnil ene 2x zapovrstjo in me sedaj zanima ali je zaradi tega kaj šlo sedaj v ključavnici da se volan več ne zaklene ali treba samo kaj resetirat da se bo spet zaklenil tako kot treba.
gotovo to ni nič hudega in se da na hitro urediti.
hvala za odgovore