Tudi moj motor je imel težavo s prostim tekom. Po nasvetu nekoga na internetu sem zato, da bi odkril težavo, odklopil konektor iz tega regulatorja tlaka. Izkazalo se je, da je to bila velika napaka. Motor je seveda nato obratov pod ogromnim tlakom in zato je bilo zgorevanje in zvok injektorjev tako glasno. Ko sem motor zagnal je imel zvok traktorja, le da je bilo vse skupaj dosti dosti glasneje. Obrati so se dvignili približno na 1200/min, poleg tega pa je ves čas bil zelo glasen zvok motorja. Preden sem uspel ugotoviti kaj narediti (izklopiti bi moral motor seveda) je minilo približno 30 - 40 sekund, ko se je motor ustavil sam od sebe, brez da bi ga jaz ugasnil.
Moje vprašanje je: glede na to, da je motor na prostem teku obratoval pod ogromnim tlakom. Ali je možno, da je motor zaradi prevelike količine goriva prišel do t.i. hidravličnega zaklepa (hydraulic lock), torej da je gorivo toliko napolnilo nadbatni prostor, da je motor zaradi tega ustavilo? Ko se to zgodi (običajno zaradi vdora hladilne tekočine), takrat zvije ojnice, itd ... Moje znanje o dieselskih motorjih mi vseeno govori, da v kolikor bi prišlo do mnogo višje količine vbrizganega goriva ob pravem času vbrizga (ki predvidevam da je bil ustrezen, saj je razen regulacije tlaka ECU deloval normalno) bi se potem povišali tudi vrtljaji motorja, namesto da bi napolnilo motor z gorivom. Ali imam prav? Namreč moč dieselskega motorja je kontrolirana s količino vbrizganega goriva. Močno upam, da imam prav, še vedno pa se bojim, da bi lahko prišlo do hydrolocka, to pa zaradi tega, ker se je motor ustavil sam od sebe.
Hvala za odgovore, močno se priporočam za mnenja tistih, ki se spoznate na te zadeve in lep pozdrav!