gorazdkop je napisal/-a:Mislim, da je praktično nemogoče spustiti gumo na tak način. Da na roke odmakneš gumo od platišča nekje na parkirišču na avtu, ki stoji na tleh?
Nekaj drugega bo v igri.
Sej je ne na roke... prvic mi je nekaj zataknil vmes... sem ugotovila sele pri vulkanizerju, ko je gumo dal dol je zraven odketela zataknjena stvar... da mora bit nekaj vmes sem ugotovila po tem, ko se v bistvu gume sploh ni dalo lepo napolniti... potem je vulkanizer to uhotovil...
vem kdo to dela, vem kje tocno znese se nad gumo, vedno tisti, ki je ob ograji (avto je tako parkiran) da se tako skrije... v zadnjo gumo sem zdaj dala zracnico in je ok je ne more vec praznit na ta nacin, se je znesel pa nad prvo... zagotovo ne dela na roke, z necim odmakne gumo, samo da zdaj mi ni zataknil po mojem nic vmes, samo toliko je z necim odmaknil id platisca, da je gumo spustil na 1,4 ba... zagotovo je to... ker avto je bil potem vec tednov v garazi in guma je ostala tako na pol napolnjena, ne spušča nic, samo od takrat ko jo je spustil tako je ostala toliko spuscena.
Glede vzroka sem prepričana, da je to...
zdaj samo ne vem ali mi lahko s tem pocetjem, takim spuscanjem unici centriranje in ali moram gumo peljat nacentrirat... to bi prosila za nasvet oz. informacijo.
Hvala