programer je napisal/-a:Spoštovani,
bi mi lahko kakšnega dobrega mehanika priporočili za obnovo motorja?
Vem, da je drag strošek samo toliko sem dal za popravilo Minija da je groza in sedaj se mi ga ne splača prodajat.
Lep pozdrav,
Dejan
Cefizelj je napisal/-a:Če avto dela ga vozi. Poznam primer istega motorja v Ceedu, 450+ kkm pa nič odprto še in se še vedno vozi.
Če boš odpiral bo več škode kot koristi.
Mojih 5 centov
Kohec je napisal/-a:Na kateri konec SLO bi peljal avto na servis?
Na Celjskem bi ti priporočal Avto Zlatečan. Je pooblaščen serviser za Hyundaje, z dolgoletno tradicijo, ki ve kaj dela. Tudi cenovno je OK.
nejc1 je napisal/-a:Neumnost je odpirat motor če le ta deluje ok.. Injektorje bi bilo pri teh km smiselno demontirat in poslat na test nekomu, ki se s tem profesionalno ukvarja, po potrebi se obnovijo, mogoče še DPF pregledat in sčistit v kolikor je original da bo motor lažje dihal..., ostalo če deluje in ne javlja kakšnih napak pri testu pustit na miru in vozit dokler gre. Ne diraj dok radi Boljše vložit v kakšno podovzje npr. (sigurno so razne puše iztrošene v kolikor še ni bilo kaj veliko delano) in kakšno dodatno antikorozijsko zaščito podovozja, problematičnih, votlih delov itd...
Fan je napisal/-a:Delojoč motor se ne odpira. Veliko vitalnih delov se lahko preveri bolj enostavno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov