Firediver je napisal/-a:60kkm/4 leta se mi res zdi kratek interval, zanimivo bi bilo vedeti zakaj je temu tako (mogoče kakšna konstrukcijska hiba).
danci1973 je napisal/-a:Firediver je napisal/-a:60kkm/4 leta se mi res zdi kratek interval, zanimivo bi bilo vedeti zakaj je temu tako (mogoče kakšna konstrukcijska hiba).
Old school avto, old school menjalnik, AWD (2x diferencial, visko zapora, ...).
bridgestone je napisal/-a:Olje v ročnem menjalniku naj bi bilo doživljensko oziroma nikjer ni naveden rok. Če gledaš ameriške forume oni menjajo olja kot vodo.
Ali je po 300.000 prevoženih km in 10ih letih vseeno smiselno menjati olje menjalnika? Pri enem avtu, ki je imel pol miljona km sem videl, da olje v menjalniku ni niti črno, se pa je malenkost lažje prestavljajo po menjavi.
DX5050 je napisal/-a:Ja normalno, da imaš pri japoncih opisano kako zamenjati žarnico, če moraš zato snet dol kolo in podret kolotek
Zamenjava žarnice mora bit postopek za katero rabiš samo novo žarnico, ne pa pol avtomehanične delavnice
RedBaron je napisal/-a:DX5050 je napisal/-a:Ja normalno, da imaš pri japoncih opisano kako zamenjati žarnico, če moraš zato snet dol kolo in podret kolotek
Zamenjava žarnice mora bit postopek za katero rabiš samo novo žarnico, ne pa pol avtomehanične delavnice
No, tako hudo spet ni, je pa res, da si za menjavo kakšne pozicije spredaj, skoraj polomiš prsteali pa desna kratka na accordu... cevi klime so ravno tam...
![]()
Sicer pa se tudi pri EU najdejo cvetke... recimo fiat stilo... za menjavo prednjih žarnic je potrebno demontirati odbijač![]()
Megane 3... ima odprtino v koloteku, ampak kaj, če je 15 cm prenizko...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov