Ovrful je napisal/-a:Sem pred parimi dnevi kupil novi čep tako, da to sem eliminiral. Bom pa sedaj spremljal, če zjutraj pihne iz posodice. Itak sem pa zmenjen z mehanikom, da bomo šli v razstavo motorja, je pa res, da bi še rad sam prej kaj preveril oz. se prepričal, že zaradi boljšega občutka, ker razstava motorja mi ne diši, sploh pa ne finančno :/
Opažam pa, da nivo pade največkrat, ko je avto res gonjen v hrib (do doma imam 5km hriba). Pridem domov, preverim nivo pri vročem avtu in se mi zdi čisto normalen. Zjutraj, ko je avto hladen pa je včasih nivo lahko precej nižji od pričakovanega, tudi pod minimum in je potrebno dolivanje. Kot, da bi pri vročem avtu, ko se ohlaja nekam počasi puščalo. Sem ga zadnjič po AC gonil 180 ravno v ta namen, da bi kaj sprožil ampak je bil po 20km avtoceste nivo normalen. Potem pa pride neki trigger in nivo pade.
Bom namestil cunje okoli ekspanzijske, da še to preverim v kolikor bi kaj tam puščalo.
Mi že povzroča sive lase tale škoda...
Ovrful je napisal/-a:Sem dal danes zjutraj avto mehaniku, da naredi bypass EGRa. Bomo videli kaj bo... fingers crossed...
Po forumu brska: Google [Bot] in 13 gostov