madpanter je napisal/-a:@ursakveder: Meni se zdijo te cene bolne, dejansko je materiala maksimalno za 100 € dela je pa vse to za maksimalno 1 uro, če se svaljkaš pa 2 uri (sam naredim redni servis, ki obsega menjava olja, filter olja, filter motorja, filter nafte, kabinski filter na svojem avtu v 1 uri pa nimam ne kanala, ne dvigala). Preveri mogoče še pri kakem drugem pooblaščenem servisu. Najbolje pa, da se kar zapelješ na servis in na šalterju rečeš, naj ti naredijo ponudbo Drugače pa, ker imaš bencinarja, ne vem, ali bi si upal voziti k popoldancu (določeni peugeot/citroen bencinarji imajo zelo težave z jermenom v olju in znajo bit katastrofalne posledice kljub rednim servisom).
Hvala za odgovor. Ja, meni so napisali cca 350€ in pa menda nekje 90 minut dela. Meni je samo cena padla v oči, ker saj pravim, se ne spoznam na to in mi je precej visoka. Sem dala povpraševanje še naokrog in sta mi dva odpisala da bi bilo nekje 200€ za vse to kar rabim, ampak kot sem napisala, da bi kam drugam tako šla pa me je malo strah, da ne bo kaj narobe, ravno zaradi garancije in tega, pa sploh da ne bo po navodilih proizvajalca, da ne bo nepotrebnega bockanja potem čez .. par let