2027 letnik, da ni delorean?
Verjetno ima 2 consko klimo? Jaz bi najprej preveril motorčke in lopute za nastavitev temperature? Kaj pa poleti, je klima hladila normalno (kot je bila nastavljena temperatura), ali na polno, oz slabo?
Jaz sem imel podoben problem na hondi CRV, desna stran je grela precej slabše od leve (leva je grela normalno), gre za dokaj znano težavo pri CRV in sicer da se delno zamaši toplotni izmenjevalec gretja (da desni strani, kjer je slabši pretok, ker so cevi na levi). V nekaterih primerih pomaga spiranje v nasprotni smeri toka hladilne tekočine -- no pri meni ni in sem moral menjati izmenjevalec. Cena samega izmenjevalca niti ni bila pretirana, cca 50 - 60€ za neoriginal.
Verjetno je glavni krivec da ima honda ventil na vstopni cevi, ki se odpira skupaj s položajem lopute in ko gretje ni potrebno je povsem zaprt in voda ne kroži skozi izmenjevalec. In tako imajo usedline čas, da zamašijo kanale. Ob menjavi je mehanik odklopil ta ventil, tako da zdaj voda neprestano kroži.
Ne vem pa kako ima to rešeno touran... in če je tudi v tem primeru kriva zamašitev izmenjevalca.