dragr je napisal/-a:zanima me, po kolk so povrprečno zadnji odbijači skupaj z metalno barvo na uradnih servisih. Namreč, kolega se je zagonu u citroen picasso in ta model, u kerga se je zaletu, mu je reku, da je škoda (nov odbijač) 150k, ocenjena na uradnem servisu
na odbijaču je bil samo malo nalomljen, tako da ni nič drugega razbit
s3c je napisal/-a:Ne vem, kako na take poste gledajo drugi, sam meni osebno gredo kr mal na živce... A Ti je problem poklicat na Citroen servis?? Vzelo bi Ti 5 minut in problem bi bil rešen. Eni ste res navajeni za vsako malenkost odpirat nov post in s tem posledično forum postane nasičen z neuporabnimi stvarmi.
-AVTOMERKUR D.D. (BTC)
01/434 42 78
-CITROEN TROBEC, Cerkniška ulica 13
01/200 52 10
Pokliči pa vprašej. Kar se pa tiče cene ličarskih storitvev, pa se gibljejo tam okrog 30K/m2. Za en odbijač pa se običajno računa cca. 1 m2.
lisko1 je napisal/-a:s3c je napisal/-a:Ne vem, kako na take poste gledajo drugi, sam meni osebno gredo kr mal na živce... A Ti je problem poklicat na Citroen servis?? Vzelo bi Ti 5 minut in problem bi bil rešen. Eni ste res navajeni za vsako malenkost odpirat nov post in s tem posledično forum postane nasičen z neuporabnimi stvarmi.
-AVTOMERKUR D.D. (BTC)
01/434 42 78
-CITROEN TROBEC, Cerkniška ulica 13
01/200 52 10
Pokliči pa vprašej. Kar se pa tiče cene ličarskih storitvev, pa se gibljejo tam okrog 30K/m2. Za en odbijač pa se običajno računa cca. 1 m2.
Pa kaj ste vsi tko nastrojen dans?
Dans je res očitn neki poseben dan....... tretja tema že danes ko je občutit neko extra napetost.Če si že pomagamo si dajmo pomagat ne pa ugotavljat ker post je za kaj pa keri ne.
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov