Danes zjutraj me mama prosi če ji grem natankat avto. Seveda se usedem u avto in se odpelem na črpalko. Zunaj je prav z veseljem padal dež in jaz ugotovim da brisalci že slabo brišejo. Ok sem si reku, ji bom pa še brisalce zamenu. Jst natankam se še odpelem v trgovino z avtodeli po brisalce in grem domov. Doma razpakiram brisalce in brez problemov zamenam levga pol se pa še odpravim desnga menat in tle se je pa zalomilo. Primem brisalc ga dvignem in odstranim pol pa hočem tanovga gor nataknt mi pa nekako spodleti iz rok tista ročica (vzvod) od brisalca in udari po šipi KATASTROFA!!!! šipa je počla. Še zdj mi ni jasn kako sem lahko naredu tako bedarijo!! Na šipi so nastale tri cca. 10 cm dolge razpoke.
Mama zaenkrat še nič neve bo pa kmalu in verjetno ne bo vesela. Seveda bom pa vse stroške ki bodo mogu pokrit jst. Jezen sem, hudo mi je ... sam zato ker bom kr neki denarja popušil. Mesec dni nism nč žural ker sem šparal za lexus lučke za mojo 206ko evo pa je vse splavalo po vodi
Zdj me pa zanima če mogoče kdo ve kolk stane vetrobransko steklo za Golfa 3, kolk bo montaža in demontaža šipe? in pa ali bi se mogoče dalo kako zmutit da grem zavarovat šipe (ker zdj niso) grem potem na zavarovalnico in rečem da je kao kamen prletu?? A bi tole z zavarovalnico ratalo ali bi kj posumli ker bi blo zdj zavarovano pa čez par dni škoda prijavljena?