ej zanima me je imel kdo kašne probleme z 206-tko, pred približno 1. tednom so mi začili sprednji diski fuullllll cvilt ko prtisnem na zavoro, a je možno da so se zakalili al kaj?
odvisno kolk maš star avto...lahko da so šle plošcice al pa da maš že slabe diske...men se je to tud nardil pa sm menju diske in ploščice pa je zdej ql. Diske sm menju po 4 letih pri 70k km.
LP
Dejan
Pismo, tkole res nebi smel bit 0...
Jah kaj jas vem - vzem en kolo dol tam kjer škirplje in prečekiraj ploščice, če so še dobre (js mam prve pa mam 80 000 km), poglej diske če so kej skrivljeni, stopljeni, bilokaj... Čene pa ene dvakrat fajn zabremzej...
Sz diski je vse cool, nič neso poškodovani niti zviti, poskususm tudi prah spucat dol pa še zmerom cvili, nek kolega mi je reku da je slišu da je v več primerov to slišal za 206-tko še posebej pri tistih ki nimajo ABS-a.
nič novega moj cvili že od kar sem ga pripeljal iz trgovine sploh pa takrat ko pada dež po mokrih cestih katastrofa kako to cvili pa so mi že vse v garanciji zamenjali pa še nič boljše
no naj še jst dodam neki u tale forumček ker pač če vozm tak avtič ane!!
to cviljenje pri 206-ki je serijsko "obdelano". originalne bremze (ploščice in diski) bodo vedno cvilili! popraviti tega ne znajo: zakaj? verjetno nimajo dobrga bremz inženirja :P kwa pa vem uglavnem moj fotr sodeluje v peugeot razvoji in sm ga tud prašu zakaj mi cviljo bremze pa je reku da je to serijsko:) sestra je prej vozila 206 1.1 so bremze svilile zdej ma 206sw 1.4 HDi pa je same shit! jebat ga ne morjo pogruntat zakaj ne cviljo bremze!
aja kar se tiče Dejan1 tebe pa če so ti nehale cvilt ploščice pa milm da ti niso dal originalnik kar ne vem če je po peugeot standardu! no to je moje skromno mnenje!!