Mate je napisal/-a:Mislm da zdravi dizli niti ne kadijo. Od prjatla Mazda ne kadi, A3 tud ne in tud Octavija ni kadila. Sm pa drgac ze na cesti vidu, da ksni pa ful kadijo, tud kasni od zgoraj nastetih. Nazadnje sem vidu enga stilota.
krentip je napisal/-a:ASenna je napisal/-a:ne mi govort da je to navadn za dizle da se tko pokadi da ne vidš pred sabo
to je blo 100% neki narobe
Res si pa zelo specifično povedal kolk je zakadil. Po mojem vsak zdrav dizl zakadi, zdej kolk je pa ta passat včeraj, veš pa samo to.
Fotku pa nisi?
lisko1 je napisal/-a:krentip je napisal/-a:ASenna je napisal/-a:ne mi govort da je to navadn za dizle da se tko pokadi da ne vidš pred sabo
to je blo 100% neki narobe
Res si pa zelo specifično povedal kolk je zakadil. Po mojem vsak zdrav dizl zakadi, zdej kolk je pa ta passat včeraj, veš pa samo to.
Fotku pa nisi?
Mogoč je bil čipan? mogoč je mel slabo turbino? sej ne veš kaj je blo z njim narobe pa kaj ne..... tko da ne kr govort kak so dizli bljak ker dimijo.... Pač je zakadil..... ne vem zakaj more bit zdej to debata..... sej pa kak tovornjak tud zakadi (po možnosti kak novi) pa se noben ne sprašuje zakaj.
maky je napisal/-a:ja domišljija dela svoje...
pač lahko da je bil slabo servisiran a?
monster_d je napisal/-a:Jah, in pol da bo dizlov zmer vec???
fack no bi nas radi ubili....
Jaz bi use z prometa dal...
Lisko o tebi pa niti nem nic reko ker sam dobro ves kako dimno zaveso ucas vleces...![]()
lisko1 je napisal/-a:Poleg tega naredi poskus.
Zapri se z bencincem u garažo..... po pol minute rataš omotičen..... pol ponovi z dizlom.... po dveh minutak ti še nč ne bo..... edin tega da boš kašljal od dima in da boš pač mel manj kisika ker bo pač CO2-ja več
lisko1 je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Jah, in pol da bo dizlov zmer vec???
fack no bi nas radi ubili....
Jaz bi use z prometa dal...
Lisko o tebi pa niti nem nic reko ker sam dobro ves kako dimno zaveso ucas vleces...![]()
Monsta:
Dizli dost manj onesnažujejo naravo..... so ti dokazal po testih izpušnih emisij u eni drugi debati. spomni seops:
To je prvo..... drugo kot drugo pa dizl proizvaja dost manj CO plina ki je najbol škodljiv.Proizvaja pa dost več CO2 pa saj (ogljik). Ampak in CO2 pa ogljik sta oba naravna elementa.CO pa je daleč od naranega elementa. In po tem takem bencinci dost bolj onesnažujejo naravo kot pa dilzi..... dizl pač skadi pa vsem smrdi.... sej gnojšnica tud smrdi pa je prekleto dobra za naravo.Poleg tega naredi poskus.
Zapri se z bencincem u garažo..... po pol minute rataš omotičen..... pol ponovi z dizlom.... po dveh minutak ti še nč ne bo..... edin tega da boš kašljal od dima in da boš pač mel manj kisika ker bo pač CO2-ja več..... ampak definitivno pa ni tko nevarno kot pa pri bencinco.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov