Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

NOVI PASSAT po domače dimnik

Napisal/-a ASenna Če maj 27, 2004 2:24 pm

tko je blo včerej se peljem dam pa tko vozm za ta novmu pasatm, k je blo z brega je blo dobr k je bla pa mal ravnina al pa klanc je pa tko črno zakadu da nism vedu kje se vozm,k nism niti metra pred sabo vidu.
zej me pa zanima kaj je blo narobe,k avto je bil nov
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Napisal/-a ASenna Če maj 27, 2004 2:28 pm

aja pa TDIje bil
SlikaSlika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Če maj 27, 2004 2:31 pm

ASenna je napisal/-a:aja pa TDIje bil

Si si že sam odgovoru :lol:
Slika

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Če maj 27, 2004 2:34 pm

Mislm da zdravi dizli niti ne kadijo. Od prjatla Mazda ne kadi, A3 tud ne in tud Octavija ni kadila. Sm pa drgac ze na cesti vidu, da ksni pa ful kadijo, tud kasni od zgoraj nastetih. Nazadnje sem vidu enga stilota.

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid Če maj 27, 2004 2:36 pm

cim prsalta iz visje v nizjo al stop ful po gasu se zakadi pri vsakem dizlu

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če maj 27, 2004 2:39 pm

Mate je napisal/-a:Mislm da zdravi dizli niti ne kadijo. Od prjatla Mazda ne kadi, A3 tud ne in tud Octavija ni kadila. Sm pa drgac ze na cesti vidu, da ksni pa ful kadijo, tud kasni od zgoraj nastetih. Nazadnje sem vidu enga stilota.

Ok folk.... kaj vam je? vsak dizl ki ima tok in tok konjev enostavn more skadit.... pač narava goriva je taka da se ustvarjajo SAJE. in to se pol vid kot dim.
Sam pa sem že tud vozo za pasatom.... ko je skadil je dobesedno se odlimal z mesta.
pol mazda, audi...... ma vsi dizli mal pokadijo.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Napisal/-a ASenna Če maj 27, 2004 2:40 pm

ne mi govort da je to navadn za dizle da se tko pokadi da ne vidš pred sabo
to je blo 100% neki narobe
SlikaSlika

krentip
Novinec

Napisal/-a krentip Če maj 27, 2004 2:43 pm

ASenna je napisal/-a:ne mi govort da je to navadn za dizle da se tko pokadi da ne vidš pred sabo

Res si pa zelo specifično povedal kolk je zakadil. Po mojem vsak zdrav dizl zakadi, zdej kolk je pa ta passat včeraj, veš pa samo to.

Fotku pa nisi? :)

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Napisal/-a ASenna Če maj 27, 2004 2:45 pm

dobr veš kok zakadi dizl
no ta dizl je zakadil 5-6x več
fotkiča pa na žalost nism mel s sabo :(
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če maj 27, 2004 2:46 pm

Ma TDIji kadijo ko svije, sploh pa če je bil mejbi čipan...
Slika

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če maj 27, 2004 2:48 pm

krentip je napisal/-a:
ASenna je napisal/-a:ne mi govort da je to navadn za dizle da se tko pokadi da ne vidš pred sabo

Res si pa zelo specifično povedal kolk je zakadil. Po mojem vsak zdrav dizl zakadi, zdej kolk je pa ta passat včeraj, veš pa samo to.

Mogoč je bil čipan? mogoč je mel slabo turbino? sej ne veš kaj je blo z njim narobe pa kaj ne..... tko da ne kr govort kak so dizli bljak ker dimijo.... Pač je zakadil..... ne vem zakaj more bit zdej to debata..... sej pa kak tovornjak tud zakadi (po možnosti kak novi) pa se noben ne sprašuje zakaj.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če maj 27, 2004 2:53 pm

Jah, in pol da bo dizlov zmer vec???
fack no bi nas radi ubili....
Jaz bi use z prometa dal...

Lisko o tebi pa niti nem nic reko ker sam dobro ves kako dimno zaveso ucas vleces... :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid Če maj 27, 2004 2:54 pm

Vsi dizelcki kadijo ce ornk prtisnes na gas, pa ni vazn a je nov al str, mozno, da je pa dolg stav na mestu al pa kej.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če maj 27, 2004 2:58 pm

lisko1 je napisal/-a:
krentip je napisal/-a:

Mogoč je bil čipan? mogoč je mel slabo turbino? sej ne veš kaj je blo z njim narobe pa kaj ne..... tko da ne kr govort kak so dizli bljak ker dimijo.... Pač je zakadil..... ne vem zakaj more bit zdej to debata..... sej pa kak tovornjak tud zakadi (po možnosti kak novi) pa se noben ne sprašuje zakaj.

Jest tud mislm da je bil čipan, je mel frend A6 s čipom (2.5 TDI), je reku k je gas pohodu se je kr noč za njem nardila.
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če maj 27, 2004 3:03 pm

ja domišljija dela svoje...

pač lahko da je bil slabo servisiran a?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če maj 27, 2004 3:14 pm

maky je napisal/-a:ja domišljija dela svoje...

pač lahko da je bil slabo servisiran a?

Če to leti na moj post, potem dvomim, ker tip res se spozna in bi dal zadevo popravt. Najbrž je mel čip ki je ful odpru motor (če me razumeš). Aja, šlo se je pa za taprvi A6, torej facelift Audi 100, k so najbrž še kkšne stare verzije motorjev notr, že leta nazaj.

100% pa nisem.
Slika

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če maj 27, 2004 3:14 pm

monster_d je napisal/-a:Jah, in pol da bo dizlov zmer vec???

Lisko o tebi pa niti nem nic reko ker sam dobro ves kako dimno zaveso ucas vleces... :twisted: :twisted:

Monsta:
Dizli dost manj onesnažujejo naravo..... so ti dokazal po testih izpušnih emisij u eni drugi debati. spomni se :oops:
To je prvo..... drugo kot drugo pa dizl proizvaja dost manj CO plina ki je najbol škodljiv.Proizvaja pa dost več CO2 pa saj (ogljik). Ampak in CO2 pa ogljik sta oba naravna elementa.CO pa je daleč od naranega elementa. In po tem takem bencinci dost bolj onesnažujejo naravo kot pa dilzi..... dizl pač skadi pa vsem smrdi.... sej gnojšnica tud smrdi pa je prekleto dobra za naravo.Poleg tega naredi poskus.
Zapri se z bencincem u garažo..... po pol minute rataš omotičen..... pol ponovi z dizlom.... po dveh minutak ti še nč ne bo..... edin tega da boš kašljal od dima in da boš pač mel manj kisika ker bo pač CO2-ja več..... ampak definitivno pa ni tko nevarno kot pa pri bencinco.
Slika

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a _spirit_ Če maj 27, 2004 3:20 pm

Slabo servisiran?? Lahko sploh ni bil... na to pa verjetno sploh nisi pomislil... v glavnem kadi gor, kadi dol, ampak novi dizli kar dosti manj onesnažujejo okolje kot bencinci... tako... če še nisi vedu.

Uporabniški avatar
Mike_E_
Novinec

Napisal/-a Mike_E_ Če maj 27, 2004 3:23 pm

lisko1 je napisal/-a:Poleg tega naredi poskus.
Zapri se z bencincem u garažo..... po pol minute rataš omotičen..... pol ponovi z dizlom.... po dveh minutak ti še nč ne bo..... edin tega da boš kašljal od dima in da boš pač mel manj kisika ker bo pač CO2-ja več

Huda metoda, lisko.. to morš patentirat :lol:

P.S.: pa ne tega vzet kot nestrinjanje z ostalim delom posta, je samo komentar na način testiranja ;)

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če maj 27, 2004 3:28 pm

lisko1 je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:Jah, in pol da bo dizlov zmer vec???

Monsta:
Dizli dost manj onesnažujejo naravo..... so ti dokazal po testih izpušnih emisij u eni drugi debati. spomni se :oops:
To je prvo..... drugo kot drugo pa dizl proizvaja dost manj CO plina ki je najbol škodljiv.Proizvaja pa dost več CO2 pa saj (ogljik). Ampak in CO2 pa ogljik sta oba naravna elementa.CO pa je daleč od naranega elementa. In po tem takem bencinci dost bolj onesnažujejo naravo kot pa dilzi..... dizl pač skadi pa vsem smrdi.... sej gnojšnica tud smrdi pa je prekleto dobra za naravo.Poleg tega naredi poskus.
Zapri se z bencincem u garažo..... po pol minute rataš omotičen..... pol ponovi z dizlom.... po dveh minutak ti še nč ne bo..... edin tega da boš kašljal od dima in da boš pač mel manj kisika ker bo pač CO2-ja več..... ampak definitivno pa ni tko nevarno kot pa pri bencinco.

Novi ja, kak pa je pri starih??? :lol: :lol:
Pa nisem mislo za osnazevanje tolk ampak, v prometu mislim ko kak cvickar orng stisne po gasu, spomn se na ptuju enkrat kak si dimo tak da kr tiho... :D
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov