Lp rasta
šmeks je napisal/-a:če mal solzi hladilnik pol en tesnilc notr vrž (za silo bo)
ej ne vem, če je res, ampak sem slišal, da pomaga, če v killer vliješ eno skodelco zoca od kave pa se pol vse luknje zamašijo. Sam nism sigurn, da ne bo kir pol mene isku, ko bo kej narobe
RasTa je napisal/-a:Sj pomoje bom mogu kr en star killer najt, ker mi ne solzi ampak kr konkretno pušča... Mislm da mi je v 2 dneh stekl vn ene 20dcl... Uglavnm če kdo ve za kšnga razbitga swifta, nj mi prosm sporoči...ej ne vem, če je res, ampak sem slišal, da pomaga, če v killer vliješ eno skodelco zoca od kave pa se pol vse luknje zamašijo. Sam nism sigurn, da ne bo kir pol mene isku, ko bo kej narobe
RasTa je napisal/-a:Sj pomoje bom mogu kr en star killer najt, ker mi ne solzi ampak kr konkretno pušča... Mislm da mi je v 2 dneh stekl vn ene 20dcl... Uglavnm če kdo ve za kšnga razbitga swifta, nj mi prosm sporoči...
shusuglao je napisal/-a:RasTa je napisal/-a:Sj pomoje bom mogu kr en star killer najt, ker mi ne solzi ampak kr konkretno pušča... Mislm da mi je v 2 dneh stekl vn ene 20dcl... Uglavnm če kdo ve za kšnga razbitga swifta, nj mi prosm sporoči...
na odpadu boš težko našel hladilnik za swifta, če je avto tam je razbit in največkrat ravno prednji konec
na viču en popravlja hladilnike, če je luknja na dostopnem mestu sploh ni problema. računa pa kakšnega jurja
Tole sploh ni tok smešn.....
Foter je pred leti uspešno zamašil tako malo luknjico na jugičo kr z rdečo mleto papriko (pri luknjici začne uhajat in zarad temparature se zažge okol luknjice)
Jugič še danes dela normalno ( poznamo lastnika ki ga je kupil)
Sam pa sem pred tremi leti zamašil malo večjo luknjico (tud na jugičo in to mojem ) z jajčnim beljakom. kao želira in zamaši luknjo...... jugič je brez problema delal še celo leto dokler da nisem stolku
na odpadu boš težko našel hladilnik za swifta, če je avto tam je razbit in največkrat ravno prednji konec
na viču en popravlja hladilnike, če je luknja na dostopnem mestu sploh ni problema. računa pa kakšnega jurja
RasTa je napisal/-a:Tole sploh ni tok smešn.....
Foter je pred leti uspešno zamašil tako malo luknjico na jugičo kr z rdečo mleto papriko (pri luknjici začne uhajat in zarad temparature se zažge okol luknjice)
Sam pa sem pred tremi leti zamašil malo večjo luknjico (tud na jugičo in to mojem ) z jajčnim beljakom. kao želira in zamaši luknjo...... jugič je brez problema delal še celo leto dokler da nisem stolku
Ma ne sej vrjamem da dela, sam ful mi je smešn...Ti crkne killer greš k mami v kuhno in ji pajsnš papriko in voila, dela![]()
Lp rasta
lisko je napisal/-a:RasTa je napisal/-a:Tole sploh ni tok smešn.....
Ma ne sej vrjamem da dela, sam ful mi je smešn...Ti crkne killer greš k mami v kuhno in ji pajsnš papriko in voila, dela![]()
Lp rasta
Ja sej vem da je smešn. Sam so še druge stvari, ki so še dost bolj smešne.Rečmo sam s kakimi dodatki k olju.... vliješ čudežno tekočino počakaš par minut in voila maš 10KM več in folk celo naseda.
Če mi lahk poveš točn naslov bi bil zlo hvaležen...
Lp rasta
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], zundapp in 10 gostov