Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
RasTa
Novinec

Kraj: Ljubljana

Killer na swiftu pušča!

Napisal/-a RasTa So jun 05, 2004 9:03 pm

No dons k sm monteru ojačvalc v avto, sm mal okol mašine gledu in sm opazu, da moj killer pušča! Tekočina za hlajenje je padla že pod nivo, to sm tut dolil sam zdj me pa zanima, a se da to popravt oziroma če kdo ve , če se da na kšnmu avtoodpadu dobit killer...
:shock:
Lp rasta

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So jun 05, 2004 9:34 pm

Nimaš velik izbire...če mal solzi hladilnik pol en tesnilc notr vrž (za silo bo) drugač pa najboljš da novga kupš (neoriginalnega) k originaln bo drag...tko da te bo kr glava pekla

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So jun 05, 2004 9:43 pm

šmeks je napisal/-a:če mal solzi hladilnik pol en tesnilc notr vrž (za silo bo)

Kaj je to kakšna zadeva za vlit in ti zamaši luknje al kako? Ker meni se mi zdi, da tut po malem pušča (ene 3 deci mi ga na dva tedna zmanjka pa ne vem kaj je narobe).
Pa še ventilator mi ful preveč pomoje laufa. Ko se peljem iz LJ domov naprimer (dobrih 30 km od tega 15 km avtocesta) mi doma včasih še par minut laufa. Sem študiral, če se je kakšna zadeva zabasala (pečka najbrž) in je slabši pretok in se premalo hladi. Vodni kamen mogoče?
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Williams
Novinec

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a Williams So jun 05, 2004 9:49 pm

Sej ne vem, če je res, ampak sem slišal, da pomaga, če v killer vliješ eno skodelco zoca od kave pa se pol vse luknje zamašijo. Sam nism sigurn, da ne bo kir pol mene isku, ko bo kej narobe 8)

Uporabniški avatar
RasTa
Novinec

Napisal/-a RasTa So jun 05, 2004 10:43 pm

Sj pomoje bom mogu kr en star killer najt, ker mi ne solzi ampak kr konkretno pušča... Mislm da mi je v 2 dneh stekl vn ene 20dcl... Uglavnm če kdo ve za kšnga razbitga swifta, nj mi prosm sporoči...

ej ne vem, če je res, ampak sem slišal, da pomaga, če v killer vliješ eno skodelco zoca od kave pa se pol vse luknje zamašijo. Sam nism sigurn, da ne bo kir pol mene isku, ko bo kej narobe

:EE

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So jun 05, 2004 11:06 pm

RasTa je napisal/-a:Sj pomoje bom mogu kr en star killer najt, ker mi ne solzi ampak kr konkretno pušča... Mislm da mi je v 2 dneh stekl vn ene 20dcl... Uglavnm če kdo ve za kšnga razbitga swifta, nj mi prosm sporoči...

ej ne vem, če je res, ampak sem slišal, da pomaga, če v killer vliješ eno skodelco zoca od kave pa se pol vse luknje zamašijo. Sam nism sigurn, da ne bo kir pol mene isku, ko bo kej narobe

Tole sploh ni tok smešn.....
Foter je pred leti uspešno zamašil tako malo luknjico na jugičo kr z rdečo mleto papriko (pri luknjici začne uhajat in zarad temparature se zažge okol luknjice)
Jugič še danes dela normalno ( poznamo lastnika ki ga je kupil)
Sam pa sem pred tremi leti zamašil malo večjo luknjico (tud na jugičo in to mojem ) z jajčnim beljakom. kao želira in zamaši luknjo...... jugič je brez problema delal še celo leto dokler da nisem stolku
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
shusuglao
Novinec

Napisal/-a shusuglao So jun 05, 2004 11:46 pm

RasTa je napisal/-a:Sj pomoje bom mogu kr en star killer najt, ker mi ne solzi ampak kr konkretno pušča... Mislm da mi je v 2 dneh stekl vn ene 20dcl... Uglavnm če kdo ve za kšnga razbitga swifta, nj mi prosm sporoči...

na odpadu boš težko našel hladilnik za swifta, če je avto tam je razbit in največkrat ravno prednji konec
na viču en popravlja hladilnike, če je luknja na dostopnem mestu sploh ni problema. računa pa kakšnega jurja
Slika
Clan Renault kluba Slovenija

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun Ne jun 06, 2004 12:19 am

shusuglao je napisal/-a:

na odpadu boš težko našel hladilnik za swifta, če je avto tam je razbit in največkrat ravno prednji konec
na viču en popravlja hladilnike, če je luknja na dostopnem mestu sploh ni problema. računa pa kakšnega jurja

se strinjam. tega je najbolje nest popravt, poceni nardi, pa se pogleda, ce je kje kriticno pa se tam mal nanese zascite. Poprav pa vse, da le ni velika luknja, lahko je tudi na satju hladilnika. to ti bo najcenejs pa najzaneslivs

Uporabniški avatar
RasTa
Novinec

Napisal/-a RasTa Ne jun 06, 2004 9:49 am

Foter je pred leti uspešno zamašil tako malo luknjico na jugičo kr z rdečo mleto papriko (pri luknjici začne uhajat in zarad temparature se zažge okol luknjice)
Sam pa sem pred tremi leti zamašil malo večjo luknjico (tud na jugičo in to mojem ) z jajčnim beljakom. kao želira in zamaši luknjo...... jugič je brez problema delal še celo leto dokler da nisem stolku

Ma ne sej vrjamem da dela, sam ful mi je smešn...Ti crkne killer greš k mami v kuhno in ji pajsnš papriko in voila, dela :D

Če mi lahk poveš točn naslov bi bil zlo hvaležen...
Lp rasta

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne jun 06, 2004 1:30 pm

RasTa je napisal/-a:

Ma ne sej vrjamem da dela, sam ful mi je smešn...Ti crkne killer greš k mami v kuhno in ji pajsnš papriko in voila, dela :D

Lp rasta

Ja sej vem da je smešn. Sam so še druge stvari, ki so še dost bolj smešne.Rečmo sam s kakimi dodatki k olju.... vliješ čudežno tekočino počakaš par minut in voila maš 10KM več in folk celo naseda.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Vičo
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a Vičo Ne jun 06, 2004 1:39 pm

pa si ziher da ti kiler pušča?
lahk je tut kšn manikot alpa objemka u qrcu!!
:!: :!:
Slika

Uporabniški avatar
RasTa
Novinec

Napisal/-a RasTa Ne jun 06, 2004 1:45 pm

pa si ziher da ti kiler pušča?
lahk je tut kšn manikot alpa objemka u qrcu!!

Ma ja, sm skor 100% bom pa pol posliku pa gor vrgu slike... No zdj se mi pa že mudi k tamali :-P
Lp rasta

Uporabniški avatar
RasTa
Novinec

Napisal/-a RasTa Ne jun 06, 2004 6:35 pm

Slika

No evo, tko nekak zgleda to...

Uporabniški avatar
RasTa
Novinec

Napisal/-a RasTa Ne jun 06, 2004 6:59 pm

:D

[YuGo]
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a [YuGo] Ne jun 06, 2004 9:17 pm

lisko je napisal/-a:
RasTa je napisal/-a:

Lp rasta

Ja sej vem da je smešn. Sam so še druge stvari, ki so še dost bolj smešne.Rečmo sam s kakimi dodatki k olju.... vliješ čudežno tekočino počakaš par minut in voila maš 10KM več in folk celo naseda.

Tudi jaz sem dal rdečo papriko not, pa potem čez nekaj časa menjal hladilno tekočino in še danes drži.

Uporabniški avatar
shusuglao
Novinec

Napisal/-a shusuglao Ne jun 06, 2004 10:01 pm

Če mi lahk poveš točn naslov bi bil zlo hvaležen...
Lp rasta

ne vem ga, pa že 4x sem bil tam :oops: :oops:
med tistimi hišami ravno nasproti obrtne cone je... če greš iz tržaške( proti avtosejmu naprimer), taprva ulica na desno potem pa do konca in levo, hiša je na vogalu, pa belo tablo ima nad vhodom "vulkanizerstvo in popravilo hladilnikov... in še nekaj :) "

ne znam ti bolj natančno povedat, malo se zapelji tam okoli pa boš menda že našel
Slika
Clan Renault kluba Slovenija

Uporabniški avatar
PEUGEOT 405
Nov uporabnik

Napisal/-a PEUGEOT 405 Če jun 10, 2004 11:15 pm

če kdo rab serviserja za francoze in nemce mu dam naslov k vidm da nimaste svojih lastnih serviserjev k ti poprav da ga trese...
PEUGEOT CLUB SLOVENIA

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Pe jun 18, 2004 10:00 pm

Punci pri Cliu l. 93 uhaja voda in mora vsakih neki časa dolit, a mislte da je to tut pol za pelat npr. k temu na Vič, al pa mogoče še kak drug majstr bolj okrog Domžal, Mengša,Kamnika?
l.p.
Born to be wild !

Uporabniški avatar
PEUGEOT 405
Nov uporabnik

Napisal/-a PEUGEOT 405 So jun 19, 2004 12:17 am

je vrjetn da majo vsi šolo mehankarja tko da klobas ti vrjetn nau prodov
PEUGEOT CLUB SLOVENIA
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], zundapp in 10 gostov