Nasveti in napotki ter povpraševanja...

stilk0
Novinec

Čiščenje notranjosti vozila

Napisal/-a stilk0 Če jun 10, 2004 7:59 pm

Kaj bi biu kšn dobr odstranjevalec madežev v notranjosti avtomobila rabm kej tazga da ne razžera al pa poškoduje materiala ubistvu rabm po stropu :P avtomobila imam take rumene madeže sploh nevem odčesa so s čem bi šlo lohka to dol sam nevem kašn je material :roll: :?: pomoje ksne vrste sky ore something uglavnm rabm neki da nebi poškodoval materiala ...
s_t_i_l_ko

Uporabniški avatar
Quik
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Quik Če jun 10, 2004 8:06 pm

nevem kaj mas ane
sam si probov z globinski(vodni) sesalec :D

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Če jun 10, 2004 8:08 pm

vodni sesalec!! poklici kasno brezplacno stevilko iz reklame, da ti pridejo predstavit sesalc, pa rec nej ti v avtu to demonstrirajo in ti bodo za 0 sit popucal!! ena od idej :wink: :lol:

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Če jun 10, 2004 8:22 pm

vesolc je napisal/-a:vodni sesalec!! poklici kasno brezplacno stevilko iz reklame, da ti pridejo predstavit sesalc, pa rec nej ti v avtu to demonstrirajo in ti bodo za 0 sit popucal!! ena od idej :wink: :lol:

:lol: :lol: Se ti pa vid, da si iz Kranja. Ne sam, da bi ti brezplačno pucal, še na brezplačno cifro bi klicu. :lol: :lol: :lol: No, sicer sm pa jst tut Gorenc

Dej probi z venišom spucat.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Če jun 10, 2004 8:26 pm

darwin je napisal/-a:
vesolc je napisal/-a:vodni sesalec!! poklici kasno brezplacno stevilko iz reklame, da ti pridejo predstavit sesalc, pa rec nej ti v avtu to demonstrirajo in ti bodo za 0 sit popucal!! ena od idej :wink: :lol:

:lol: :lol: Se ti pa vid, da si iz Kranja. Ne sam, da bi ti brezplačno pucal, še na brezplačno cifro bi klicu. :lol: :lol: :lol: No, sicer sm pa jst tut Gorenc

sej to je najbl pomembn...TUDI TOLARJA NE ZAPRAVIS--> zaston tel. stevilka in zaston sesanje! A TI SIT TUT GORENC??-->sej lah na mal vecje to napises! LOL :P

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če jun 10, 2004 8:27 pm

BTW, mal nora se ti bo zdela ideja sam ok... pri meni je lepo slo spucat zadevo...

Peno za britje naneses, pol pa zrdgnes, na ist nacin sem tut tapecirunge na vratih scistil :D

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Če jun 10, 2004 8:29 pm

pa se obrijes sedeze zraven-->super!! -JOKE :lol:

stilk0
Novinec

Napisal/-a stilk0 Če jun 10, 2004 8:35 pm

haha lepo je vidt da mate vsi smisl za humor :lol: sam resno kwa bi lohk uporabu da ne poskodujem kej nom zdej z sesalcem čaru tm zihr obstaja kšno čistilo !! a ni noben nikol pucu nobenga fleka v avtu :?: nemi rečt da ste tok pedantni a tud sexate ne v avtu ? :P
s_t_i_l_ko

stilk0
Novinec

Napisal/-a stilk0 Če jun 10, 2004 8:37 pm

monster_d je napisal/-a:BTW, mal nora se ti bo zdela ideja sam ok... pri meni je lepo slo spucat zadevo...

Peno za britje naneses, pol pa zrdgnes, na ist nacin sem tut tapecirunge na vratih scistil :D
hehe a more bit od wilkinsona ? :lol:
s_t_i_l_ko

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Če jun 10, 2004 8:39 pm

stilk0 je napisal/-a:a tud sexate ne v avtu ? :P

sevede da (obcasno)--> sam bl pazmo na madeze :)
pejt v ksno trgovino s cistili al pa v BTC je ena trgovina s cistili pa tem prou za avtomobile (sam kr drago)!!!

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če jun 10, 2004 8:40 pm

stilk0 je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:BTW, mal nora se ti bo zdela ideja sam ok... pri meni je lepo slo spucat zadevo...

hehe a more bit od wilkinsona ? :lol:

heeh, jah nevem ce nisem tega mel... kaj pa vem, fotru sem z omarice pljuno... uglavnem sla je dol umazanija! :wink:

benko
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a benko Če jun 10, 2004 8:40 pm

ti pomoje si za to zgresu naslov. pomoje najbols da mami uprasas kaj priporoca :wink:
lp

blaz

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Če jun 10, 2004 8:41 pm

Pa sej sm ti reku. VANISH ZA PREPROGE.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Če jun 10, 2004 8:41 pm

benko je napisal/-a:ti pomoje si za to zgresu naslov. pomoje najbols da mami uprasas kaj priporoca :wink:
:P :-P

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Če jun 10, 2004 8:43 pm

Stilko: jest sm zanc v garazi najdu neki od ... hm... zdej pa ne vem... ena nemska ferma... stelex like or sth.. al sonix... neki tazga ;) mislm da je cistilo za notranje dele avtomobila, je pa v podobni flasi k uno za sipe pucat. No ja, jest sm s tem pucu bez blago na strehi, k je blo pr sibedahu neki crno umazan, pa je kr dobr opucal. Pa tud ostale stvari je uredu opucu ;)

Uporabniški avatar
NoSpeedNoFun
Novinec

Napisal/-a NoSpeedNoFun Če jun 10, 2004 11:46 pm

:idea: Ti bom jaz pomagal, k vem kaj delam!! :)
Ce mas gladko kao sky ali nekaj podobnega...
1 liter tople vode, 2 veliki zlici Pril-a. krtacko za nohte, gobico in viledo!
Pril zlijes v vodo, nato pa scetko za nohte namocis notri in podrgnes po drgnenju potrebni povrsini, nato z gobico ali viledo obrises. Postopek po potrbi ponovimo!!!

Moja babica je rekla... Kar je šlo gor mora tudi dol!!!
Sicer sem zajebantsko napisal, sam men je to tip rekel, ki prodaja cistila, je rekel, da tako ni moznosti, da kaj razre, pa tudi avtobusi nimas, da bi rabil močno cistilo, da potem samo z vapom oplaknes!
Jaz sem cpucal tako svojga kabria, ki je stakl skoraj 2 leti brez strehe v enem kozolcu!
Vse je slo dol!

Uporabniški avatar
20v
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a 20v Pe jun 11, 2004 12:00 am

NoSpeedNoFun je lepo povedal - "namocis notri in podrgnes po drgnenju potrebni povrsini, nato z gobico ali viledo obrises. Postopek po potrbi ponovimo!!!

Moja babica je rekla... Kar je šlo gor mora tudi dol!!!"

Njegova babica se spozna. Izkušnje delajo svoje! :lol: :D :lol: :D

Uporabniški avatar
lisko

Re: Čiščenje notranjosti vozila

Napisal/-a lisko Pe jun 11, 2004 12:22 am

stilk0 je napisal/-a:Kaj bi biu kšn dobr odstranjevalec madežev v notranjosti avtomobila rabm kej tazga da ne razžera al pa poškoduje materiala ubistvu rabm po stropu :P avtomobila imam take rumene madeže sploh nevem odčesa so s čem bi šlo lohka to dol sam nevem kašn je material :roll: :?: pomoje ksne vrste sky ore something uglavnm rabm neki da nebi poškodoval materiala ...

Stari sam fak kera ti ga je tko potegnila? mislim kuj v strop ti je brizgnilo al kaj? fak no.....
LOL
mal heca ne škodi :P
probi z armoll all čistilnimi robčki........... eno leto stari šmir sem z sedežev spravo.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

stilk0
Novinec

Napisal/-a stilk0 Pe jun 11, 2004 8:42 am

Ja sej ponavad zmeram pogoltne je pridna :lol: sam nevem kwa ji je blo zdej da je spustila :roll: sm biu kr jezen nanjo pol ... :twisted:
s_t_i_l_ko

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Pe jun 11, 2004 10:05 am

stilk0 je napisal/-a:Ja sej ponavad zmeram pogoltne je pridna :lol: sam nevem kwa ji je blo zdej da je spustila :roll: sm biu kr jezen nanjo pol ... :twisted:
:har :rofl :rofl :rofl :rofl :cry :cry
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot], zundapp in 8 gostov