Napisal/-a georges Če jun 17, 2004 3:48 pm
No ker se že tok o sondi piše bom še jaz nekaj napisal kako je bilo pri meni. Ko je bil avto mrzel je občasno pocukal ampak to samo pri višji zunanji temperaturi, na to mislim lani poleti pol čez zimo je bilo pa brez problemov. Že pred tem mi je mehanik rekel da mam počen kolektor in da bo treba zrihtat. pa sem pol čakal do letos spomladi preden sem šel na tehnični. No pozimi se mi je sam pojavljalo da če sem vozil po mestu in se večkrat vstavljal in vgašal avto in ponovno vžigal po možnosti še z vključeno klimo takrat so bli na trenutke preveč povečani obrati. par sekund počakal in obrati so padli na normalno. No ko je mehanik vse skupi razdrl je opazil da je odtrgalo še en vijak na vogalu kolektorja, ker se ga ni dalo tako komot zamenat pa še jaz sem nujno rabil avto ga je dal samo poravnat, zavarit in gor. Avto je kake dva meseca tekel kot urca pol so se pa spet začeli pojavljati isti simptomi. Možno je da je spet zvilo kolektor in vleče zrak in potem pride napačen podatek glede zmesi na sondo. To je moja teorija. Sem se pogovarjal z enim drugim mehanikom in ko bom mel čas mu pripeljem avto da bo malo več razdrl in zamenjal tisti vijak in pol bi moglo bit dobro. Vsaj jaz tako mislim. No pa sem se malo velik razpisal apam dobrodošlo bi blo š od koga mnenje.