Nasveti in napotki ter povpraševanja...

bsmuk31
Stalni uporabnik

Air bag + klima

Napisal/-a bsmuk31 Če jun 17, 2004 4:08 pm

1. Sm dons nekej šraufov okol avta, pa sem zgleda nekej premaknu :oops: al kaj jes vem, ker zdej mi svet lučka za air bag :(
A mogoče kdo ve kaj bi to blo??

2. A kdo ve kolk pride menjava hladilne tekocine + švasanje hladilnika za klimo, ker zgleda mi je hladilnik za klimo spustu. :cry: In to glih zdej k je poletje.
Klikni za povezavo na salon.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če jun 17, 2004 4:53 pm

V 1 primeru bo pomagal samo tester - na žalost

A v 2 primeru misliš polnjenje klime s plinom? Ni rečen da ti ravn na hladilniku spuša,lohk tud kje na cevi itd. Postopek je pa sledeč,napolnili ti bodo klimo,ter vmes ti bodo dali še barvilo,tko da se bo vidl kje to spušča (sam to se potem vidi samo s posebnimi očalami,ter posebno svetilko,tko da s prostim očesom tega ne boš opazu)

Gost

Re: Air bag + klima

Napisal/-a Gost Če jun 17, 2004 6:46 pm

bsmuk31 je napisal/-a:1. Sm dons nekej šraufov okol avta, pa sem zgleda nekej premaknu :oops: al kaj jes vem, ker zdej mi svet lučka za air bag :(
A mogoče kdo ve kaj bi to blo??

2. A kdo ve kolk pride menjava hladilne tekocine + švasanje hladilnika za klimo, ker zgleda mi je hladilnik za klimo spustu. :cry: In to glih zdej k je poletje.

Za air bag si lahko kako zicko stakno ( odvisno kaj si srafav).
Lp

bsmuk31
Stalni uporabnik

Napisal/-a bsmuk31 Če jun 17, 2004 9:05 pm

šmeks je napisal/-a:V 1 primeru bo pomagal samo tester - na žalost

A v 2 primeru misliš polnjenje klime s plinom? Ni rečen da ti ravn na hladilniku spuša,lohk tud kje na cevi itd. Postopek je pa sledeč,napolnili ti bodo klimo,ter vmes ti bodo dali še barvilo,tko da se bo vidl kje to spušča (sam to se potem vidi samo s posebnimi očalami,ter posebno svetilko,tko da s prostim očesom tega ne boš opazu)

Kolk pa mislš da to pride :roll:

Skratek
Novinec

Kraj: rogatec

Napisal/-a Skratek Če jun 17, 2004 9:08 pm

filanje klime je nas za hyundaia stalo 9.990 sit tester je pa nekje 4000 - 5000 sit

lp matej

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če jun 17, 2004 9:13 pm

In kaj si ustvarju,da ti lučka sveti?

bsmuk31
Stalni uporabnik

Napisal/-a bsmuk31 Če jun 17, 2004 10:09 pm

Nč jaz sm sam mal gledov, zakaj mi klima noče delat. Pol sem pa avto zagnov je pa lučka svetla :(

bsmuk31
Stalni uporabnik

Napisal/-a bsmuk31 Če jun 17, 2004 10:10 pm

A more bit na tistih dveh žičkah, ki gresta do volana za air bag kej štroma, ker jaz ga nimam :roll:

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Pe jun 18, 2004 9:40 am

Ja verjetn se ti je res kakšna žička staknla...enmu mojmu kolegu ni lučka na air bagu delala...pa ga pele na servis...in mu ga kao popravjo,lučka dela....čez en mesec spet crkne...kliče in pove, da je lučka crknla...serviser reče...ja prpelte avto na servis(valda bomo spet zaračunal) pa kolega prav da ma garancijo od prejšnga servisa...Serviser pa takrat ja ...hm...hm to se je verjetn žička staknla...poglejte tja..pa tja...in kolega res to spedena 1 minuta dela!
TAKO SE MI SAMO PORAJA VPRAŠANJE,KAJ SO MOGL ONI KAO VSE MENAT NA SERVISU,DA SO POPRAVL AIR BAG?!!! Verjetn je blo dela za celo minuto! :x
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

bsmuk31
Stalni uporabnik

Napisal/-a bsmuk31 To jun 22, 2004 6:43 pm

So pogruntal da je šu uparjalnik klime, ki ni pocen :cry:
A kdo ve kje bi se dal to pocen dobit, al pa rablenga dobrga??
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: zundapp in 8 gostov