Nasveti in napotki ter povpraševanja...

DJ Dry Visage
Novinec

p307

Napisal/-a DJ Dry Visage Sr jun 23, 2004 7:40 am

dogaja se da ko pridem v desn ovinek, obrnem volan v desno in zraven zahodim gas mi neki ful poč spredi pr motorju. Nism še uspel točno ugotovit kje, me pa mal skrbi. Neki podobnga se mi je že dogajal, sam ni tko močno pokal ko so ble zinšpule hin. Ampak so mi zrihtal to pred 2000km na servisu. Kja bi lahk to blo?

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Sr jun 23, 2004 7:50 am

TKole na slepo je težko karkoli svetovat,treba bi blo zadevo vidt slišat ter sprobat. Najboljš bo,da pelješ avto k nekomu,ki ima dvigalo,pa se avto dvigne ter pogleda. Al pa pelji na pooblaščeni servis,sam tm boš takoj ob $$

mistral1
Novinec

Napisal/-a mistral1 Sr jun 23, 2004 9:51 am

tudi meni je to delalo vendar tudi ko sem se peljal naravnost in čutiti je bilo da motor niha oz. butne v nekaj. najbolj pa je čutiti ko zaviješ desno.
meni so menjali nosilec motorja in je bilo nekaj časa vredu, sedaj pa se zopet pojavlja.
mogoče je kaj na tem tudi pri tebi?

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Sr jun 23, 2004 10:26 am

Ležaj na vrhu amultezerja, roka, končnik..

LP Joseph

mistral1
Novinec

Napisal/-a mistral1 To jun 29, 2004 6:39 am

živjo,

a si mogoče ugotovu v čem je problem, ker se men pojavlja podoben zvok.

lp

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jun 29, 2004 7:17 am

Ah, pomoje ma nosilec motorja luft, sej ce so ti ga strokovnjaki menjali, se ne pomeni, da je zdaj vse vredu. Js stavim na to, ker itak je vec stvari pri nosilcu. Pejta enostavno na servis, pa dobro se napravta, da vaju ne bodo nategnili. Se pravi - taprvo na servis prasat, po pa sem napisat, pol bosta sla pa lahko na servis ce bom js dovolu. :roll:
Slika

mistral1
Novinec

Napisal/-a mistral1 To jun 29, 2004 10:52 am

meni so nosilec motorja menjali že dvakrat, bolje približno 1 dan, potem vse isto, motor butne ko spustim kuplengo???????

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jun 29, 2004 11:08 am

No sej kdo je reku, da ce so ti 2x slabo zamenjal, da ti niso se tretjic?! Js ti recem no, pojma nima, vsaj vecina. Js poznam par struckotov, ki so sposobni kej popravt, ampak ostalo je pa zalost...

Upam da bosta resla problem... Ce bo res kriza bom pa js probal kej pomagat. Zaenkrat pejta lepo na servis, pa nej vama pod garancijo ustimajo. Tezta do konca, ne pustta se kr tko odpravt, pretepst vaja noben ne more...
Slika

DJ Dry Visage
Novinec

Napisal/-a DJ Dry Visage Če jul 15, 2004 8:54 am

:cry: garancija že mim. Pa zdej se mi pojavlja še en problem? Pri vžigu se v motorju sliši hreščeč zvok 1-2sekundi. Ugotovil sem da je zelo podoben tistem kot če bi že prižgan avto hotel še enkrat vžgat pa ful zahrešči. (najrajš bi zahtevu nov avto ker ga mam že tri leta vsake 3 mesce na servisu :x

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če jul 15, 2004 5:00 pm

DJ Dry Visage je napisal/-a::cry: garancija že mim. Pa zdej se mi pojavlja še en problem? Pri vžigu se v motorju sliši hreščeč zvok 1-2sekundi. Ugotovil sem da je zelo podoben tistem kot če bi že prižgan avto hotel še enkrat vžgat pa ful zahrešči. (najrajš bi zahtevu nov avto ker ga mam že tri leta vsake 3 mesce na servisu :x

Zihr je štarter,ti ga lepo dol uzem,pa ga mal namaž po osi pa okol puš. Zihr je štarter pust,zato se pa tak zvok pojavlja.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov