Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Clio - črtice grelca zadnje šipe in odstranjevanje nalepk...

Napisal/-a sonic Če jun 24, 2004 9:07 am

Imam novega Cliota.

Na živce so mi šle nalepke na notranjem delu zadnje šipe in sem jih sklenil odstraniti. Ena je šla dol brez problemov.
Tudi drugo (reklama za Elf) sem previdno odstranil, ampak je s sabo potegnila zgornjo barvo tistih črtic, kjer se greje steklo.

Na mestih, kjer je bila nalepka, so sedaj te črtice (če gledaš notranjo stran stekla) nekoliko svetlejše, ker pač ni tiste vrhnje barve.
Upam, da sem dol potegnil le zaščito? A je zdaj večja nevarnost, da se (npr. ob čiščenju šipe) grelec dol spraska?
Se da to kako dodatno prebarvati? Kakšen premaz lahko uporabim?

VIA
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a VIA Če jun 24, 2004 9:48 am

Dobi se neka prevodna barva ja!kak pa se ji rece pa ti bojo mogli drugi povedat ki so ze delali z njo.Drugace dobi pa se 100 procentno
Slika

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sonic Če jun 24, 2004 11:53 am

No saj ta prevodna barva je gor ostala, edino tisti premaz čez njo je pa dol šel. Verjetno je njegova funkcija ščititi prevodno barvo pred poškodbami.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če jun 24, 2004 12:22 pm

Lahko da si z zascito dol potegnu tut del nitke. In je sedaj pretanka in se ti bo vse skupaj pregrel (bolj kot se segreje obicajno) in ce ti to nardi bos mogu celo sipo menat ker ti ponavad kr odstopjo nitke od sipe zaradi vrocine - 200+ stopinj.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov