No, upam, da je razumljivo, če ni pa povprašajte.
hvala, lp
wavemaker je napisal/-a:Ja, sem tud jaz pomislil, da je vlaga vmes, samo, to se je zgodilo po cca. 30 km vožnje, kaj se nebi moralo to zgoditi takoj?
No, če je tko kot pravite vi bi blo super, bom jutri pri belem dnevu pogledal.
wavemaker je napisal/-a::? no, tokrat sem pa jaz zabredel v težave, oziroma moj še do nedavno nepokvarljivi punto II. Po kakih 30 km vožnje pravkar opranega avta (ah, ja kaj je lepšega kot peljati se z lesketajočim avtom), mi javi napako una lučka, hm zdaj ne vem kako se ji reče, ker imam italijanska navodila. V glavnem v navodilih piše, da ta pomeni, da je prišlo do slabega izgorevanja, večja poraba, več emisij - tako pravijo navodila in da se lahko pelješ dalje, vendar čimprej do mehanika. No, v mojem primeru, teče motor po treh valjih, saj pri prostem teku pride v resonanco in se motor neznansko trese. Glede na to, da bo pri mehaniku šele v ponedeljek, me zanima, če se vam štručkotom kaj sanja, kaj bi bilo lahko narobe. Naj še poudarim, da je do okvare prišlo v trenutku in pri enakomerni vožnji pri okoli 60 km/h (omejitve).
No, upam, da je razumljivo, če ni pa povprašajte.
hvala, lp
no, tokrat sem pa jaz zabredel v težave, oziroma moj še do nedavno nepokvarljivi punto II
strošek 130000 jurčkov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov