Napisal/-a georges To jun 29, 2004 7:30 pm
No že kako leto je od kar mi ruži ta napenjalec(no ni ravno napenjalec je tist najmanjši kolešček ki služi za blaženje ob večjih obremenitvah in se tudi malo zamika naprej pa nazaj, ne znam drugače razložit.) No da ne bo pomote je to zunanji na katerem je gor alternator, klima pa servo volan no pa še to se bolj sliši ob vročih dneh pa ko je vklopljena klima pa seveda ko speljem ko se jermen malo bolj obremeni. Mehanik mi je razlagal kako je to narejeno sam ga nisem dobro zastopil. Avto je Opel Vectra letnik 99 bil sem lani na servisu pa so neki jambral da je velik dela pa še na zalogi ga nimajo, pa sem jih pol tri tedne klicaril pa ga še kar niso dobili pol jih pa sploh nisem več klical in še danes je tako. No zdej pa naj mi kdo razloži kako je to sestavljen.A se da to kako porihtat al je treba novga kupit en druga mehanik ki ponavadi popravlja zelo zapletene zadeve avtomatske menjalnike pa podobno je rekel da se da to popravit da ni treba kupit novega. kdo ve kje bi se dalo dele dobit. hvala za pomoč.