INAM OGLEDANGA SUBARUJA LEGACY2.2 L95 MODEL96 230 000km mislim da z vso opremo
PA ME SKRBIJO km KER NEVEM TOTALNO NIČ V TEM AVTU MI JE PA BLAZNO VŠEČ PA TUDI AVTO JE ZELO OHRANJEN KER SM GA ŽE VIDU

ZANIMA ME KOLIKO LAHKO ZGUBIM

PA KOLIKO JE TO SIT
tomaz40 je napisal/-a: Ti motorji so narejeni tko, da imajo največjo moč pri nizkih obratih in jih ni treba priganjat, pa tut če jih nisi nič pridobil in so zato načeloma zelo vzdržljivi.
Jest sem se ene par dni vozil okoli z legacyem, kot nadomestni avto in je dobre stroj.
LP
GorazdO je napisal/-a:Marucelj toči not Shell Helix Plus (cca 2500 sit liter); v motor gre 4.5 litra; sam pomoje je dobro kterokoli drugo (5W40, ali celo 10W40 če ti prejšnjega preveč pije); npr. Elf Excellium 5W40 je dost pocen, pa ok olje. Pazi le na gradacijo -> piše v knjigci ki jo dobiš zraven avta..
V menjalniku in diferencialu je pa "neko olje" - tudi Shell-ovo, sam zanimivo je to, da na sodu piše "For Subaru Only"Menda je finta v visko sklopki. Jaz sem pred 1000km vlil v menjalnik Fuchs (80W90), pa je zaenkrat še vse ok...
Ko pridem iz Slovenj Gradca, bom nalimal še en link s service manuali za EJ22.
Btw - menjat svečke na 10k km je potrata denarja - menja se jih po potrebi; pravtako benc. filter... Da bi kdo menjal zračni filter na 10.000 km pa še nisem slišal... :shoc:
Če boš kupu Subaruja (ne nujno tega) se vsekakor pridi pokazat...
aja, PA NE SE DRET - piši z malimi tiskanimi :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov