lisko je napisal/-a:heh take probleme še nisem mel. Mel pa sem problem da se je slišal iz motorja TK TK TK TK skratka ko dizl...... vsi so gluml in gluml ( na servisu se je skregu z mano kao češ da je treba ventile nastavt) pa noben ni odkril napake dokler mi ni motorja razneslo... VZROK počen bat, ki pa je verjeli ali ne...... laufal en let pa pol ali 50kkm
PiLLLe je napisal/-a:lisko je napisal/-a:heh take probleme še nisem mel. Mel pa sem problem da se je slišal iz motorja TK TK TK TK skratka ko dizl...... vsi so gluml in gluml ( na servisu se je skregu z mano kao češ da je treba ventile nastavt) pa noben ni odkril napake dokler mi ni motorja razneslo... VZROK počen bat, ki pa je verjeli ali ne...... laufal en let pa pol ali 50kkm
he he to je pa reno k drzi tut k je sfukance je treba en let bo pa en let :P
Lp PiLLLe
din je napisal/-a:Ko sta imela glavo dol, a sta kaj obračala motor, kako veš da ventili niso fasali, v kakšnem stanju so zobniki verige (ali sta jih menjala?), ...... vprašanj je lahko v nedogled
monster_d je napisal/-a:lisko je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Lisko rja ti je napala cilinder![]()
Monster tole je blok motorja..... cilinder pride še posebi vstavljen (cilindrična puša)
MHM, saj to sem glih mislo, sem mal zmrdal, skratka mislim da je tudi pusa bla rjasta ane
lisko je napisal/-a:din je napisal/-a:Ko sta imela glavo dol, a sta kaj obračala motor, kako veš da ventili niso fasali, v kakšnem stanju so zobniki verige (ali sta jih menjala?), ...... vprašanj je lahko v nedogled
Din če misliš to mene...... ventili niso dobli ker se bat tko ni dalje gor premaknu..... poleg tega je šel pol motor u detalje in se nardila mala generalka ( drugi bat in cilinder ter vsi obročki) Poleg tega motor še zde laufa ko singerca in ni problemov z njim
monster_d je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Jah od zunaj........ odznotri tam ko bat laufa mal bolj težka da bi bla rjasta
Pri tebi use mozno, nisi zastojn lisko![]()
Dobro vem une variante o lepilu za lepljenje neonke tasprednje itd...
Tebi use rata
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov