Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Mirni
Nov uporabnik

servis renault

Napisal/-a Mirni Sr jul 21, 2004 3:40 pm

Mi lahko svetujete soliden servis za renault, nepooblaščen, oz. cenovno ugoden, LJ + okolica

Hvala

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Sr jul 21, 2004 3:41 pm

Jst loh sam priporočam Avto Snoj u Črnučah :wink:
Aja sam oni majo pooblaščen servis, sam kokr jst vem nimajo drago
LP

Uporabniški avatar
noobie
Stalni uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a noobie Če jul 22, 2004 6:28 am

Kaj pa v okolici Postojne, logatca, vrhnike? Ker nekje so bolj nepazljivi pa ti kaj oravsajo ali zvijejo kot so pri starem Cliu. Recimo v Postojni so to nardili...
Be happy

Uporabniški avatar
Clioo
Nov uporabnik

servis

Napisal/-a Clioo Sr avg 11, 2004 5:21 pm

Iščem Renault servis pooblaščen al pa tud ne,samo da je kvaliteta storitve na nivoju!
More pa bit okolica Maribora oz na Štajerskem (pa ne mi omenjat Štajerski avtodom!).LP

Uporabniški avatar
RedWind
Novinec

Kraj: Domzale

Napisal/-a RedWind Če avg 12, 2004 7:15 am

Jst bi ti reku Preša Cerklje. Včer sm dobu avto, k so mi večji servis delal, pa niti ni blo tok grozn... cenovno mislm... :wink:

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Če avg 12, 2004 11:45 am

Iščem Renault servis pooblaščen al pa tud ne,samo da je kvaliteta storitve na nivoju!
More pa bit okolica Maribora oz na Štajerskem (pa ne mi omenjat Štajerski avtodom!).LP

Priporočam ti ACN Naprudnik V okolici Šentjurja pri Celju. So poceni, na kakem starejšem avtomobilu popravijo tudi z neoriginal deli, predvsem so pa pomembne izkušnje in njihova natančnost pri delu.

To je manjše družinsko podjetje (naj te videz ne prevara), za stranko pa si vzamenjo več časa, kot na velikih sevisih, ter opravijo hitro in predvsem kvalitetno.

Pred enim letom (julij in vročina) mi je odpovedal ventilator v kabini (še v garanciji), avto sem odpeljal k Strašeku v Rogaško Slatino, kjer so me odslovili, naj pridem čez 3 dni, ko bodo imeli čas. Po poti domov pa sem počakal še pri Naprudniku, pa so avto pogledali klub polni delavnici in naročili nov motorček. Čez tri dni sem imel avto popravljen. Približno pred dvema letoma pa sem na prejšnjem avtomobilu delal veliki servi (jermeni...), vse skupaj je stalo malenkost več kot redni servis v npr Štajersekm domu.

Lp Tristan01
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov