Imam zanimiv ampak ne tako nedolžen problem. Pred dvemi tedni sem opazil, da so mi tepihi na sovoznikovi strani mokri. OK, sem si mislil, sm pa že pozabil dobro okno zapret, pa se je mal nateklo. Ampak postajalo je vedno bolj in bolj mokro, tako da sem pivnal z jelenjo kožo in cele litre ven potegoval. Začuda v tem času ni nič deževalo, tako da sem se spraševal od kot voda. Vode je bilo že toliko, da je postal moker še zadnji tepih. Ker nisem mogel tepihov nikakor posušit, sem odšraufal ob strani in sem jih dvignil. Mel sem kaj za videt....

Pod tepihi je še pena, ki je bila gnila od vode. Dvignil sem še odzadaj in situacija je bila enaka. Pena je bila tako gnila od vode, da sem jih izrezal iz avta in dal sušit. Vodo, ki se je pa nabrala v kanalih pragov, sem metal iz avta še potem kr nekaj časa... Skratka, sem se malo preveč razgovoril... Grem na point
Point je, da sem ugotovil, da mi voda prihaja iz KLIME oz, voda, ki kondenzira, ki bi morala teči vn, mi teče pod pragove
Ko avto parkiram, je lužica od klime včasih bila točno pod kompresorjem. Sedaj je točno pod pragovi. Kaj bi lahko bilo narobe?! Ali je je že komu to dogajalo? Bi lahko kje točlo pri kaki cevi okoli izmenjevalca al kaj podobnega?! TNX