evo, sm biv 10 dni na morju in ze takoj ob prihodu na morje (Martinscica) sem parkiral avto cez malce visji robnik na parkirisce (drugega prostora ni bilo)! ko pa sem hotel zopet na cesto, sem moral vzratno zapeljati cez ta isti robnik! seveda sem hotel to storiti bolj pocasi z igranjem s sklopko in plinom (tako kot se spodobi voziti cez robnike) pa se avto je bil precej na tleh zaradi prtljage! no, takrat pa se je zgodilo! V avtu mi je posteno zasmrdelo in vsi mi pravijo da je to sklopka! verjetno je res! kaj pa vi mislite??? je lahko kaj drugega? je lahko sklopka se dobra pa je treba sam kej mal popravit .... ??
pedalo za sklopko je res malce bolj cudno kot prej (sklopka mislim da prime malce bolj na vrhu kot prej), drugace pa ni razlik! skrta nic, cuka nic, ne spusca kaksnih cudnih glasov,.....
Nekaj sem zadnjic zasledil, da se da sklopko obnoviti! ALi je to res in koliko to stane? Se to priporoca ali ne? To me zanima predvsem zato, ker bi me nova sklopka skupaj z montazo stala okoli 50.000 sit (Renault Clio 2)!
Aja, to se mi je zgodilo ravno sedaj, ko sem imel namen kupiti lite feltne!!! pa mi je ze drugic vse splavalo po vodi !!! smrk smrk

se opravicujem ker sm se tok razpisov!
Hvala in LP