Napisal/-a Klemenka To avg 17, 2004 8:55 pm
Imam MAZDO, ki je še v garanciji. Prejšni teden so mi na servisu, kjer sem jo tudi kupil, menjali amortizer in volansko letev (rekli so da so menjali celoten vola.).Zato so naredili še optiko. Ko sem se peljal domov sem opazil, da je volan zamaknjen v eno stran. Potem sem opazil, da se volan v eno stran bolj obrne kot v drugo. (serviser je rekel da malo lahko, da to ni nič narobe). To pa še ni vse. Konćnika stabilizatorja mi ni montiral, ker ga trenutno ni imel na zalogi. Zato sem mu povedal, da zaradi tega ne mislim delati 80 km v eno stran da mi ga bo montiral. Itak sem pa že pred enim mescem imel avto na rednem servisu, ki bi lahko to že takrat popravli. Zato sva se potem zmenila, da ga bom peljal na bližji servis, da mi bodo to uredili. Klical sem v ta bližnji servis, ki so mi obljubili, da mi bodo končnik montirali le optiko bom moral plačati. Neumno se mi zdi, avto je v garanciji, menjali so volan, ker je pokal in zraven paše tudi optika (optika je bila prej v redu). Volan pa poka še vedno isto kot prej.
Kaj naj storim?
Na koga naj se obrnem?
Hvala!