Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
KrEn
Novinec

Zvok motorja

Napisal/-a KrEn Če avg 19, 2004 10:57 am

Podavljeni! :)

Pred par dnevi mi je sestra skurla sklopko ko se je učila speljevat v hrib. :roll: Uglavnm gas do konca, sklopko je pa drzala lih tk da je avto sou naprej - čez par sekund je tk zasmrdel da smo mogl vn iz avta, js pa :shock: :shock: :shock: popizdu. No od takrat mi je avto pri speljevanju (sam speljevanju!) cuku/tresu. Sm mislu da je neki na sklopki - peljem na servis - zamenjajo sklopko - izpade da je bla lamela skurjena. Problem pa je ostal - sam ml manj je cukalo. Mehanik je reku da je očitno tud vztrajnik ml skurjen - reku da ka smo delal da smo njega načel... Uglvnem pridem naslednjič - mi zbrusijo vztrajnik in zj kao več ne cuka, sam se je pa pojavu nek čudn zvok motorja oz. prej menjalnika - nek od spredi/spodi prihaja, kr motor ma povsod drgč normaln zvok. Uglavnem v prvi - kt da je fičo oz. kt tis zvok za v rikverc pa se kt da mam na kolesih plavutke, pa vsake tok lopnejo (ne znam bols opisat).:( Uglavnem js vsakič popenim, kr mi je bil zvok motorja užitek.:P Ve kdo ka bi lahk blo narobe?
Ora Et Labora :?

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Če avg 19, 2004 12:56 pm

Mogoce ti niso dobr prsraufal unga pleha spodi med menjalnikom pa masino tko daj jst mislm :) ce je zvok tak da ruzi tisto fino grdo je pol mozn da je to to :P :)

Lp PiLLLe
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov