Kocbek je napisal/-a:Hvala za nasvete, sem pred dvema urama avto dvignil in dal kolo dol.Felna je bila zvita in to na notranji strani, tega na začetku nisem niti opazil ker sem kolo gledal večinoma na zunanji strani.Nato sem dal gor rezervo in volan je bil čisto miren brez tresljajev.Edino vleklo ga je malo na levo ker je rezerva 195/15/60 drugače pa imam gume 195/15/50.
Fantje hvala vam za pomoč , javim pa še če je bilo kaj drugega krivo(močno upam da ne).
Zdaj iščem pa felno 15 za ford mondeo karavan.
Nu-NRG je napisal/-a:Pomojem pa ni samo felga ferderben
Optika je zihr.
Lezaj je zihr.
V kaksnem stanju je amortizer?
V kaksnem stanju je roka?
V kaksnem stanju je volanska spona in koncnik?
Jaz ko sem letel iz ceste mi je levo kolo prej ujelo se eno skalo na bankini. Roka, spona, koncnik, most, lezaj, disk, stabilizator roke, kako pa kaj z pestom in amortizerjem pa se morm pogruntat
LP, Klemen
Mate je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Pomojem pa ni samo felga ferderben
Optika je zihr.
Lezaj je zihr.
V kaksnem stanju je amortizer?
V kaksnem stanju je roka?
V kaksnem stanju je volanska spona in koncnik?
Jaz ko sem letel iz ceste mi je levo kolo prej ujelo se eno skalo na bankini. Roka, spona, koncnik, most, lezaj, disk, stabilizator roke, kako pa kaj z pestom in amortizerjem pa se morm pogruntat
LP, Klemen
Pomoje si mel ti samo izredno nesreco.
Jest sm pr 40km/h zapelu cez robnik, k je bil skrit za travo pa se je toca usula in panikaJa, prebil sem gumo, na ALU feltni se je mal poznalo, pa roka je bla kr ornk zvita. Nc druzga.
Po forumu brska: bianco in 7 gostov