sprednje šipe pri R5

Hvala za kakršnekoli napotke in postopke

Ali se nalepka za sonce že pred montažo nalepi na šipo

mislim da ti mislis sprednjo oziroma vetrobransko steklo !!!!!!!powerDm je napisal/-a:A mogoče kdo ve kakšen je postopek menjave
sprednje šipe pri R5![]()
Hvala za kakršnekoli napotke in postopke![]()
Ali se nalepka za sonce že pred montažo nalepi na šipoops:
borut007 je napisal/-a:Bom ti napisal kako se običajno menja šipa (nimam izkušnje ravno z petko).
-Odstraniš vratne obloge,
-šipo spustiš tako nizko, da vidiš vijake s katerimi je šipa privita na nosilec,
-odstrabiš vijake,
-šipo zarotiraš, tako da gre ven iz žlebov in jo ven potegneš.
Podobno, a v obratnem vrstnem redu gre noter. Bistvo je, da jo zarotiraš.
powerDm je napisal/-a:A mogoče kdo ve kakšen je postopek menjave
sprednje šipe pri R5![]()
Hvala za kakršnekoli napotke in postopke![]()
Ali se nalepka za sonce že pred montažo nalepi na šipoops:
lisko je napisal/-a:Petka ma lepljeno prednjo steklo.Kak je postopek ne bi vedu.... poznam postopek za nelepljena stekla..... za te pa ne.
Drgač pa moj nasvet kaj naredi...... idi na zavarovalnico...... zavaruj stekla..... počak en teden pa šipo razbij.....pa idi k cenilcu in na menjavo. Tko sem jaz nardil.
Pa še potem maš vedn šipe zavarovane.
šmeks je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Petka ma lepljeno prednjo steklo.Kak je postopek ne bi vedu.... poznam postopek za nelepljena stekla..... za te pa ne.
Drgač pa moj nasvet kaj naredi...... idi na zavarovalnico...... zavaruj stekla..... počak en teden pa šipo razbij.....pa idi k cenilcu in na menjavo. Tko sem jaz nardil.
Ta pa je mal bosa...ali so pa vaši ljudje bosi....pač če zavarvaš stekla,ti pred tem pogledajo šipe....drugač bi vsak tako naredu...
bi blo pa res fajn tko...bi npr. naredu totalko....pol bi šel pa avto kasko zavarvat...
šmeks je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Petka ma lepljeno prednjo steklo.Kak je postopek ne bi vedu.... poznam postopek za nelepljena stekla..... za te pa ne.
Ta pa je mal bosa...ali so pa vaši ljudje bosi....pač če zavarvaš stekla,ti pred tem pogledajo šipe....drugač bi vsak tako naredu...
bi blo pa res fajn tko...bi npr. naredu totalko....pol bi šel pa avto kasko zavarvat...
Po forumu brska: bianco in 7 gostov