Nasveti in napotki ter povpraševanja...

maki
Nov uporabnik

A lohk odklopm akumulator na avtomatiku (elektronika &st

Napisal/-a maki Ne sep 19, 2004 5:22 pm

Mene pa sam zanima, če mi seveda lahko kdo pomaga pr tem vprašanju, kaj se zgodu če pr avtomatiku z ful elektronke (opel corsa 1.2 (2001 letnik) odklopm akumulator?

Not morm valjda ugradit nek ojačevalc k mi doma leži že kr lep čas, pa nočm da bi že takoj uniču avto ipd...

že vnaprej hvala za kak odgovor!

LP, maki

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Ne sep 19, 2004 5:40 pm

ja zakaj pa ne....sam pol boš mogu kodo od avtoradia utipkat (upam da jo nisi izgubu) pa preden boš akumulator odklopil daj eno šipo dol (to pa zato,če imaš centralno zaklepanje,se ponavadi ko daš klemo gor,avto avtomatsko zaklene)

dol daj pa samo MINUS klemo (da ne boš kj skuru)
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Ne sep 19, 2004 6:19 pm

to ti piše v navodilih
pri nekaterih autih je max čas brez akumulatorja od 20-30 min, po tem času se zaklene računalnik (varovanje pred krajami)

tko da ti svetujem da potegneš vse kable, montiraš ojačevalc, prklopš zvočnike in minus, plus pa prklopš šele čist na konc in sicr tko da odklopš - na akumulatorju, povežeš + kabl z ojačevalca na akumulator in potem prklopš - akumulatorja
podpis

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Ne sep 19, 2004 7:48 pm

ja in k ste all tolk smart djte povedat kaj se zgodi k se aku sprazne? mors kupt prvo aku pa slep sluzbo poklicat da ti avto do servisa zategne da ti bojo oni komp reseteral?!?! milsm no pa nemorte tko :P :) vcasih ksn komp zmede sam ce se igras s klemami drgac pa neb smel bit pene :P

Lp PiLLLe :)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov