Perica je napisal/-a:no, jest sm mev prov letos ta problem!!! Mi je na morju dvakrat zasmrdela in pedalo za sklopko je prijelo cisto na vrhu!!! Drsela mi se ni, ampak sm jo sov kljubtemu zamenjat!!! Nova (original renault) stane 38.000sit! Skupej z montazo pa te na Renault servisih ne pride pod 75.000sit!!!
TITan je napisal/-a:Perica je napisal/-a:no, jest sm mev prov letos ta problem!!! Mi je na morju dvakrat zasmrdela in pedalo za sklopko je prijelo cisto na vrhu!!! Drsela mi se ni, ampak sm jo sov kljubtemu zamenjat!!! Nova (original renault) stane 38.000sit! Skupej z montazo pa te na Renault servisih ne pride pod 75.000sit!!!
![]()
Jz sem za sklopko dal 20k
38k ni blo vse skup s mehanikom k je rabu menjalnik nazaj skup vržt k je fotr mal preveč stvari vn potegnu (zanimiv občutek slišat vse vilce k padejo dol k potegneš štango k jih drži vn)
Shatzy je napisal/-a:OK, to tuljenje smo definiral kot možno poškodbo potisnega ležaja...a je možno da zarad deformiranga potisnega ležaja pride do poškodbe sklopke in posledično stalnega vonja po zažgani sklopki?
šmeks je napisal/-a:Shatzy je napisal/-a:OK, to tuljenje smo definiral kot možno poškodbo potisnega ležaja...a je možno da zarad deformiranga potisnega ležaja pride do poškodbe sklopke in posledično stalnega vonja po zažgani sklopki?
če imaš poškodovan potisni ležaj,torej se ne vrti tako kot bi se moral boš najprej uničil košaro....mogoče si mel pa tud lamelo že slabo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov