Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

kabli za svecke

Napisal/-a Perica To sep 28, 2004 9:03 am

No, jest sm sov zadnic pri mojem Clio-tu (letnik 99) ventile stelat in kokr mi je avtomehanik reku, so bli res mal razstelani!!! No, po tem posegu pa je men zacev avto (ko recimo stojim pri rdeci luci na semaforju) nenormalno vibrirat!!! ko stoji pri miru me v avtu malenkost "ruka"! no, pa sm vcerej zamenjov vse 4 svecke in sm prvic opazu, da sm se kr precej casa mogu vozit s prebito svecko!!! avto je sedaj cisto miren na cest ko se peljem!!! vendar ko stoji pri miru se vedno vibrira, ceprav manj kot pred menjavo sveck!!!

VPRASANJE: se mi splaca zamenjati se kable od sveck, ali mislite da to nima veze z vibracijami?!?! novi original kabli stanejo 12.000sit! a priporocate nakup neoriginalnih kablov?!?!

HVALA in LP

19-ka
Nov uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a 19-ka To sep 28, 2004 9:25 am

Zvečer zapelji avto v temo in poglej, če kabli kaj prebijajo.
lp

Uporabniški avatar
VECTRA 2.0
Nov uporabnik

Kraj: lublana

Napisal/-a VECTRA 2.0 To sep 28, 2004 2:46 pm

kable preveriš tko k je reku 19-ka, jst vem, da ne bi kupu originalnih, baje kopija prej crkne ( se zažge al kvapavemkva ), sam ponavadi je kr velika razlika v ceni

Uporabniški avatar
Perica
Stalni uporabnik

Napisal/-a Perica To sep 28, 2004 6:15 pm

mi je bratranec (dela v SUMMIT motors) reku da se pri njih da zamenjat sam en kabel in ne komplet vseh stirih tako kot ti to naredijo pri Renault-u!!! zamenjajo pac tistega ki je zanic!!! jest vem da je tist kabl verjetno zanic, ki je bil prikljucen na svecko ki je prebijala!!! Se mi zdi mal smesno menjat vse stiri, ker so ostali trije sigurno dobri!!! no ja, jutri grem tja in upam da se bom lahko kej zmenu!!!

Uporabniški avatar
VECTRA 2.0
Nov uporabnik

Kraj: lublana

Napisal/-a VECTRA 2.0 Sr sep 29, 2004 11:12 am

kako si pa ugotovu, da je ravno tist kabl zanič, a si zapelu v temo? ker če ugibaš, je pol bolj kr vse štir ( pet ) kablov zamenat, sej strošek res ni tok grozn.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov