TOMAŽ je napisal/-a:Mrcina je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:TOMAŽ je napisal/-a:mrcina I love RENAULT 2
![]()
![]()
![]()
![]()
to mi je všeč
Hmmm, nisem čist štekal, mogoče če vstanem z lajtnge...
???
TOMAŽ je napisal/-a:Dejan, če bi ti pred pol leta kupu avto, pa bi v zeh pol leta mel okvar na nemu za cca 600 jurjev, kakšn bi bil tvoj mnene o avtu
Sicer pa rabm mnenja kako bi ga popravu in na kako ga ne bi spljuvov
peters je napisal/-a:TOMAŽ je napisal/-a:Dejan, če bi ti pred pol leta kupu avto, pa bi v zeh pol leta mel okvar na nemu za cca 600 jurjev, kakšn bi bil tvoj mnene o avtu
Sicer pa rabm mnenja kako bi ga popravu in na kako ga ne bi spljuvov
Kaj hudiča si pa menjal za 600 jurjev???
Tudi sam vozim Bravote in Brave že skoraj 5 let, pa še z nobenim nobenih problemov. Če so kakšni bili, pa sem si jih sam naredil.
Najprej razloži ali je 1.4 ali 1.6 (ali kaj drugega) in kateri letnik, km itd...
In seveda, če si prepričan, da je kompresija dobro izmerjena???
Če je še vedno tako nizka na vseh cilindrih, je dejansko mogoče, da je preskočil jermen. Če bi bila tako nizka na samo enem, je mogoče, da bi ti kaj blokiralo enega od ventilov.
Daj napiši kaj več... Ugibanja na podlagi 0 podatkov, mi ne gredo ravno najbolje
axa je napisal/-a:Tomaž a imaš to težave sam z vžiganjem al ti crkuje šele pol k ti vžge?
TOMAŽ je napisal/-a:axa je napisal/-a:Tomaž a imaš to težave sam z vžiganjem al ti crkuje šele pol k ti vžge?
Samo z vžiganjem. Včeri sm ga sestavu nazaj pa je normaln zalaufov, sam poraba se je zdej dost povečala. Cvikam pa kdaj se bo spet ponovl, na servisu nimajo pojma. To me jezi, ka jest avto zlo rabm cca 45k letno pa ne vem kdaj me bo na cedilu pustu.
Ribica je napisal/-a:Ko merite kompresijo mora biti avto full hladen in gas stisnjen do konca, če hočete imeti točne rezultate. Po prvem merjenju nalijte v odprtino za svečke zamašek olja in potem ponovno izmerite kompresijo. Če je kompresija večja, je problem v batnih prstanih, če pa ni, potem je problem v ventilih ali tesnilu glave.
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov